HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
A chat OOC terület, ne a karakterek nevében írjatok!
Latest topics
» Cserehirdetések~ ^^
Szomb. Nov. 24, 2012 6:29 am by Dory Karen

» Halloween bál [NYITVA! - esemény nyitó téma]
Kedd Nov. 13, 2012 8:57 am by Sebastian Gopher

» soha ne mond, hogy soha. [NYITOTT, MINDENKI~]
Szomb. Okt. 27, 2012 10:28 pm by Leyla Davis

» Venita Garland - Mardekár [5]
Hétf. Okt. 22, 2012 7:20 am by A JuNko

» Halloween álarcos bál!
Szomb. Okt. 20, 2012 8:58 am by A JuNko

» Dory Karen - Griffendél [5]
Szer. Okt. 17, 2012 4:18 am by A JuNko

» Karakter lap!
Szomb. Okt. 13, 2012 10:18 am by A JuNko

» Az igénylésről
Szomb. Okt. 13, 2012 10:06 am by A JuNko

» KÖSZÖNTSÜK AZ ÚJ PREFEKTUSOKAT!
Vas. Szept. 30, 2012 6:51 am by A JuNko

A Staff
Affiliates
Cserét szeretnél? Kérj a Chatben!

Share | 
 

 Judy Sarnatrina - Váaszok. [Judy]

Go down 
SzerzőÜzenet
Judy Sarnatrina
Ötödéves
Ötödéves
Judy Sarnatrina

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Jun. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Olaszország (szepiben Roxfort :D)

Karakter lap
Karakter háza: Mardekár
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Judy Sarnatrina - Váaszok. [Judy]   Csüt. Aug. 30, 2012 11:57 pm

NÉV


Karakter teljes neve: Judy Sarnatrina
Karakter beceneve: Judy

KÜLSŐ MEGJELENÉS


Kor: 11-12 év
Milyen idősnek néz ki?: Mint egy átlagos 11 éves külsőleg, agyilag ennél többnek
Súly: 35-40 kg között
Magasság: 150 cm körül
Alkat: Normális, karcsú forma
Szemszín: Zöld
Visel szemüveget vagy kontaktlencsét?: Szemüveget visel
Bőrszíne: Európai fehér
Hajszín: Világos gesztenyebarna haj, elején szőke tincsekkel
Hajtípus: Egyedi, puha érintésű
Hajstílus: Tépett, majdnem vállig érő haj
Hang: Kedves, nyugodt, mindenkihez eljutó
Öltözködés: Vsinos, elegáns, inges és visszafogott öltözködése van, de az iskolán belül szinte csak az egyenruhát visel
Kedvenc ruhadarabok: Jelenleg az egyenruha összes kelléke kedvenc ruhadarabjai, mert abban érzi jól magát.
Ékszerek és/vagy egyéb kiegészítők: Nem visel semmi ilyet.

SZEMÉLYISÉG


Jó tulajdonságok: Nagyon kedves, tisztelettudó, határozott és barátságos a felnőttekkel és azokkal a diáktársaival is, akikkel eddig ki tudott jönni. Akik a barátai, azok számíthatnak rá és segítségeire, főleg a tanulásnál (de azonban nem áll szándékában megcsinálni mások házi dolgozatát, mert az csalás). Önbizalma mindig van, és a kudarctól sose hátrál meg. Mindenben aktív, mert nagyon sok minden érdekli, és ami annál jobban is érdekli, szeretné azt megcsinálni kortól függetlenül, a tudást csak úgy szívja magába habszivacsként. Emellett ha neki is megvannak az apró hibái, felelősségteljes, és néha figyelmezteti a társait is olyan dolgokra, amit jobb ha betartanak, vagy nem csinálnak meg. Amibe belekezd, azt szeretn befejezni.

Rossz tulajdonságok: Hát igen... egy iciri-picirit tipikus mardekáros jellem. Nem tagadja, kissé önző, de ez egy kisebb probléma. Érzelmei olyanok, mintha majdnem megfagytak volna benne, de nem csak emiatt, hanem a tudása miatt is elég hidegvérű. Ha úgy alakul, a szemtelen, bajkeverő, rosszindulatú diákokat helyrerakja (nyugalom, nem verekedéssel, csak lelkileg vagy beszédben). Itt van például Leyla Davis, aki sok bajt kevert már... de gyakran felsült, mert Judy időben párbaj nélkül megállította. Hát igen, rossz szokás, de szereti maga elintézni a dolgokat segítséggel, vagy anélkül. Van amikor a beszédével képes megalázni másokat, ha úgy dönt a logikája (végül is igaza is van olykor-olykor!). Önző, magukat sztároló, erejüket és képességeiket fitogtató, gyerekes, okoskodó, felelőtlen, bajkeverő, hazug, kulturálatlan, tanulatlan, behízelgő, gyenge egyedeket nagyon tudja gyűlölni (aki ismeri a Transformerst, bizonyára tudja, hogy Judy egy női Sokkoló. XD ).

Általános hangulat: Mindig nyugodt és határozott, semmi se tudja kihozni a sodrából, és igyekszik mindennek nézni a pozitív oldalát.

Humorérzék: Ami tényleg egy ártatlan jó vicc, vagy egy icipici bakis esemény, azon tud derülni. A Weasley Varázsvicc vállalatainak holmijait még elviseli, amíg nem hoznak bajt, de a mocskos, undok, gúnyolódó dolgokat, amit viccnek állítanak elő, az már nem szánja viccnek..

Legnagyobb félelem / fóbia: Nem hiszi, hogy lenne mitől félnie... na jó, talán néha picit szokott aggódni a nevelőszülei miatt.

Életfilozófia: A világot nagynak látja, amit érdemes fejleszteni, ám az utat lépésenként kell bejárni a cél érdekében. Aki tehetséges, ügyes és sokra viszi, annak nagy jövőt lát. Aki ostoba, csakis bajt csinál és felelőtlen, annak semmi keresnivalója az élet magas létráján.

Ha lehetne egy kívánsága, akkor mi lenne?: Azt kívánná, bárcsak nyíltabbak lennének mindenre az emberek, és elismerjék másokat vagy mások munkáit.

Gyenge pont: Nagyon szereti a nevelőszüleit, és a hiányuk az egyetlen, ami képes érzelmet ébreszteni benne. Ezen kívül semmi.

Mások által ismert ez a gyenge pont?: Nem, és nem is fog erről senki se tudni, mert nagyon jól tudja titkolni, és egyáltalán nem mutat ki semmit.

Amiben a legjobb: Ha úgy vesszük, mivel művészet és más tudomány a mindene Judynak, az iskolában mindenben nagyon jól szerepel, és bizonyára évfolyamelső. Seprűlovaglásban is egy őstehetség, és alig várja már, hogy bevegyék a mardekáros kviddicscsapatba, mint terelő. Mivel taktikában is nagyon jól remekel, talán esélyes lesz a kapitányi címre is. Párbaja még nem volt, de abban is biztos nagyon jó. Persze, nem akar nagyzolni, de szeretné kamatoztatni valahol a tehetségeit.

Amiben a leggyengébb: Nem hinné, hogy van ilyen, de mivel nem érdekli a mugliismeret és a jóslástan, talán abból nem is lesz jó... sőt, ezt a két tantárgyat fel se fogja venni. Ha mégis, felborulna az órarendje. Akkor is rosszul lenne, ha lenne időnyerője (ámbár olyat már sose fog kapni senki, mert régen a Mágiaügyi Minisztériumba ugye bementek Potterék a Rejtélyügyre, és mindet összetörtek ott a nagy hepaj alatt).

Legsötétebb / legféltettebb titok: Nincsenek.

Tud valaki róla?: Mégis miről kéne tudniuk? Ha lenne is féltett, sötét titka, azt is jól eltitkolná, hogy még a kutya se tudjon erről.

CÉLOK


Motivációk: Csakis az önbizalom, na meg a nevelőszülei is itt vannak, akik segítenek Judynak a háttérben elindítani a nagybetűs életbe.

Rövid távú célok: Legjobb akar lenni Roxfortban mindenből.

Hosszú távú célok Mágiaügyi minisztériumban dolgozni a legjobb tudásait kapacitálva, valamint feltalálni varázslatos dolgokat alkímiában és neves festővé válni. Kissé bizarr, de ő úgyis azt el fogja érni!

Hogy akarja megvalósítani őket?: Ho-ho-hó! Csak szépen és sorjában! Hosszú még az út a célig, és Judy csak lépésenként megy felé. Logikusan és ügyesen akarja mindezt véghez vinni. Minden apró dolog számít. Nincs megállás, mindent megtesz, hogy elérje eme céljait.

MÚLT


Lakhely: London

Háziállatok: Cicmó úr (Wave család öreg macskája - szegény elpusztult 5 éve végelgyengülésbe)

Első emlékkép: Sherlock és Saoki örökbe fogadták az árvaházból.

Gyerekkori hős: Igazából nem igazán foglalkozott gyerekes dolgokkal, mert a nevelőszülei nagyon sokat foglalkoztak vele és a fejlődéséveel kissé más módszerrel. Na jó, ha úgy vesszük, Sherlock és Saoki az ő gyerekkori hősei, példaképei.

Álom munka: Gyerekként mindenféle akart lenni. Tudománynak szeretné szentelni az életét, mint feltaláló vagy varázslat-fejlesztő, vagy kutató... vagy hasonló elit minősítésű beosztás a Mágiaügyi Minisztériumban.

Vallás: Gyermeki fejjel milyen hitben éljen?? Hogy létezik a Mikulás?? Ettől eltekintve szereti a karácsonyt.

JELEN


Lakhely: London
Háziállatok: Yellia (ritka színű gyöngybagoly)
Vallás: Vallás?? Elárulná valaki, hogy milyen vallást élnek a mágusok?? Talán azt a sok ostobaságot, mint a muglik a kereszténytől kezdve a buddhizmusig?? Muglivallás, cöh! Micsoda illogikátlan dolog! Lehet Judyt nézni etaistának.

CSALÁD


Anya: Saoki Wave (nevelőanya)
Kapcsolatuk: Nagyon szoros, kötődő kapcsolat
Apa: Sherlock Wave (nevelőapa)
Kapcsolatuk: Nagyon szoros, kötődő kapcsolat
Testvérek: Nincsenek, de Saokiék szeretnének neki egy kistestvért.
Kapcsolatuk: Nem tudja, mi lesz, ha eljutnak odáig, hogy megszületik Saokiéknak az első vér szerinti gyermekük. Bár Judyt is a saját gyerekükként szeretik...
Más fontos családtagok: Sherlock irek unokatestvérei, Sherblost és Sixtus.

KEDVENCEK


Szín: Narancssárga, sárga, kék, ezüst, arany
Nem kedvelt szín: Nem, nincs, mert nincs baja a színekkel.
Zene: Mindenre nyitott
Étel: Inkább az édesebb dolgokat szereti, de amúgy mindent megesze, kivéve a májat. Azt utálja, fúj!
Könyv: Nincs kikötött kedvenc könyv, mert minden könyvet szeret, még az erotikus témát is elolvassa, de a nagyon durva vagy az igazán vacak könyvekhez hozzá nem nyúl.
Szórakozás/elfoglaltság: Olvasás, festés, kviddicsezés, tornázás, zenélés
Legértékesebb tulajdon: Nincs kikötött értékes tulajdona, de aki hozzányúl a festőcuccaihoz vagy a naplójához, annak szétátkozza a kezeit.

SZOKÁSOK


Hobbik: Olvasás, festés, kviddicsezés, tornázás, zenélés
Játszik hangszeren?: Igen, lanton és zongorán játszik
Sportol?: Igen, kviddicsezik, és a torna is egy jó kikapcsolódó sport (majd jelentkezik küzdősportra és párbajszakkörre is).
Nagyon tehetséges ebben: Kviddics (leginkább terelő), festés, tornázás, zenélés
Nagyon ügyetlen ebben: Hmmm... nem tudja, majd idővel elválik, de egyelőre nincs semmi, amiben ügyetlen lenne.

TULAJDONSÁGOK


Optimista vagy pesszimista?: Optimista
Logikus vagy érzelmes?: Logikus
Rendetlen vagy rendes?: Rendes
Szorgalmas vagy lusta?: Szorgalmas
Magabiztos?: Igen
Szereti az állatokat?: Igen, nagyon


KAPCSOLATA MÁSOKKAL


Általános véleménye az emberekről: Sajnos elég kevés a normális ember vagy lény, és a sok rossz jellemű, ostoba embereket megveti, mert megérdemlik. Belőlük viszont nagyon sok van.
A karakter elrejti az érzéseit mások elől?: Igen, de még milyen profin!
A személy akit legjobban utál: Leyla Davis
Legjobb barát(ok): Még nincs, de kijön pár emberrel, mint Roseline Thorn, Cherie Corbie, Owen Preston és Tomoki Itagaki
Szerelme(k): Nincs
Személy, akitől tanácsot kér: A nevelőszülei, mert hozzájuk mindig bizalommal fordulhat. Bennük bízik csak meg a legjobban.
Személy, akivel sokat törődik: A barátok, ha szükség van rá.
Személy, aki zavarba hozza: Őt senki se tudja zavarba hozni.
Személy, aki mellett nyitott és önmaga: A nevelőszülei
Személy, akit titokban nagyra tart: A nevelőszülei
Legfontosabb személy az életében: A nevelőszülei


A hozzászólást Judy Sarnatrina összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Szept. 10, 2012 9:21 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tf-terranian.hungarianforum.com/
A JuNko
Prefektus
Prefektus
A JuNko

Hozzászólások száma : 92
Join date : 2012. Apr. 20.
Age : 24

Karakter lap
Karakter háza:
Vérstátusz: Mugliszületésű

TémanyitásTárgy: Re: Judy Sarnatrina - Váaszok. [Judy]   Pént. Aug. 31, 2012 12:19 pm

Hello hello~
Itt vagyok, hogy első körben legyek a "mentorod" a KFO izgalmas világában!
A következőkben kérdéseket fogsz kapni a karakteredről, amikre választ várunk a te szemszögedből. Kezdjük is!

1. Judy szőke tincsei festettek, vagy természetesek? Mit gondol róluk?

2. Judy nagyon magabiztos. Vált ez valaha a hátrányára? Történt már olyan, hogy biztos volt a sikerben, de aztán "elbukott"?

3. Hogy kezeli a bukást általában? Ösztönzi nagyobb teljesítményre, vagy inkább elszomorodik tőle?

4. Mitől félti a nevelőszüleit?

5. Mi a véleménye arról, hogy nevelőszülei szeretnének neki egy kistestvért? Ő is szeretné? Vagy inkább féltékeny lenne?

Amint megválaszoltad a kérdéseket, a "kérdések" címkét írd át "válaszokra" a topic címében, és itt leszek egy újabb adaggal. Jó mókát!

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/kismaci
Judy Sarnatrina
Ötödéves
Ötödéves
Judy Sarnatrina

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Jun. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Olaszország (szepiben Roxfort :D)

Karakter lap
Karakter háza: Mardekár
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Judy Sarnatrina - Váaszok. [Judy]   Szomb. Szept. 01, 2012 7:37 am

1. Judy szőke tincsei festettek, vagy természetesek? Mit gondol róluk?
Természetesek. Judy szereti ezt a ritka természetes színadottságot a gesztenyebarna hajához, mert kimutatja egyedi stílusát, arcvonását és védjegyét.

2. Judy nagyon magabiztos. Vált ez valaha a hátrányára? Történt már olyan, hogy biztos volt a sikerben, de aztán "elbukott"?
Azért ezzel nagyon vigyáz! Tisztában van vele... az önbizalom és a magabiztosság önhitet szül, és az katasztrófához is vezet. Bár elbukni sose bukott el súlyosan, de előfordult már egy-két félsiker, ami nem úgy alakult, ahogy akarta.

3. Hogy kezeli a bukást általában? Ösztönzi nagyobb teljesítményre, vagy inkább elszomorodik tőle?
Ha valami nem sül el jól, nem izgatja magát miatta. Amit elront, abból tanul, éppen ez ösztönzi további próbálkozásra, amíg sikerül. Az az igazi győztes, aki a vereséget vagy a kudarcot képes nyugodtan kezelni és okulni belőle. Aki pedig nem képes rá, az egy igazi vesztes.

4. Mitől félti a nevelőszüleit?
Igazából nem lenne mitől. Sherlock halálfaló volt, de képességeinek hála nagyon jól tudta kezelni a szorult helyzeteket, és túlélte az egykori ostromot. Minden hidegvérű taktikájára szüksége volt, hogy beetesse mindenkinek, hogy ő Imperius átok hatása alatt állt, és tulajdonképpen senkit sem állt módjában bántani (Judy jól emlékszik rá, hogy Sherlock mondott neki olyat is, hogy igazi könnyeket is képes volt a látszatért ejteni, ami végpontot adott "ártatlanságára"). Tehát őt nem kell félteni. Saoki sose volt halálfaló. Akkoriban még gyerek volt, és akkor költözött Londonba Japánból. Őt se kell annyira félteni, mert sose volt az a fajta, aki bajba kerülne... de mindig ott vele Sherlock és vigyázz rá Judy helyett is. Igazából Judy attól félti őket, hogy egyszer csak történik valami, és soha többé nem látja őket élve vagy halva.

5. Mi a véleménye arról, hogy nevelőszülei szeretnének neki egy kistestvért? Ő is szeretné? Vagy inkább féltékeny lenne?
Nem is bánja igazából, és örülne neki, ha egy igazi Wave-ivadék is kerülne a családba. Bár számára furcsa lenne, hiszen sokáig ő volt az egyetlen örökbefogadott gyermek a családban, de biztosan nagyon szeretné, hiszen mégiscsak családtag. Legalább lesz végre valaki, akivel játszhat és akinek példát mutathat, ahogy egy jó testvérhez illik. Biztos benne, hogy ha lesz testvér, szoros kapcsolat lesz köztük, és az fel fog rá nézni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tf-terranian.hungarianforum.com/
A JuNko
Prefektus
Prefektus
A JuNko

Hozzászólások száma : 92
Join date : 2012. Apr. 20.
Age : 24

Karakter lap
Karakter háza:
Vérstátusz: Mugliszületésű

TémanyitásTárgy: Re: Judy Sarnatrina - Váaszok. [Judy]   Pént. Szept. 07, 2012 8:07 am

Remek válaszok! Itt van pár új kérdés:

1. Mit gondol Judy a halálfalóságról? Tudja egyáltalán, hogy mit tett nevelőapja a társaival?

2. Mikor kezdte Judy a rajzolást? Mit gondol a tehetségéről? Szerényen beszél róla, vagy szeret dicsekedni vele?

3. Hogy reagálna, ha valaki kinevetné/csúfolná, ha valami nem sikerülne neki pl. órákon?

4. Hogy tud megbarátkozni másokkal, ha a legtöbb embert ostobának tartja? Egyébként, pontosan milyen embert jellemezne "ostobaként"?

5. Mit gondol a többi Roxforti házról úgy általában?

Tudod a címben a címke serét, ha válaszoltál a kérdésekre. Annyit még hozzá adnék, hogy a [JuN] címkét majd ne töröld ki~

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/kismaci
Judy Sarnatrina
Ötödéves
Ötödéves
Judy Sarnatrina

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Jun. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Olaszország (szepiben Roxfort :D)

Karakter lap
Karakter háza: Mardekár
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Judy Sarnatrina - Váaszok. [Judy]   Vas. Szept. 09, 2012 10:01 pm

1. Mit gondol Judy a halálfalóságról? Tudja egyáltalán, hogy mit tett nevelőapja a társaival?
Judy igazából nagyon habozik általában az ilyen kérdésen. Annak nem örül, hogy a nevelőapja és társai erőszakoskodtak és gyilkoltak, de azért egyetért néhány elmélettel, amit a halálfalói esztétika osztott meg mások felé. Arról nem tud, hogy pontosan mit művelt Sherlock, de sejti, hogy ő is már ölt vagy kínzott meg másokat. Sose beszélgettek még erről. De ami igaz, az igaz, erről azért nem mer érdeklődni nevelőapja felé, mint például hogy ő csak Voldemort parancsára cselekedett vagy tényleg ennyire gonosz és szadista volt, akármennyire is követte az elvet.

2. Mikor kezdte Judy a rajzolást? Mit gondol a tehetségéről? Szerényen beszél róla, vagy szeret dicsekedni vele?
Elég kicsi kora óta rajzol. Egyelőre csak elfoglaltságból csinálja, ha nincs mit csinálnia tanuláson, olvasáson vagy a kviddicsezésen kívül. Szívesen megmutatja a művét másnak is, de inkább szerényen.

3. Hogy reagálna, ha valaki kinevetné/csúfolná, ha valami nem sikerülne neki pl. órákon?
Bosszantaná, ám nem mutatja ki. Csak az idegesíti őt leginkább, hogy mások piszkálódni tudnak csak azért, mert valami nem sikerül, pedig a gúnyolódók se tökéletesek mindenben...

4. Hogy tud megbarátkozni másokkal, ha a legtöbb embert ostobának tartja? Egyébként, pontosan milyen embert jellemezne "ostobaként"?
Jó a megfigyelőképessége. Ha ránéz egy emberre, már akkor tudja, hogy kivel áll szembe. Ha valakit szimpatikusnak talál, az számíthat a barátságára. Aki nem, az ne is próbálkozzon nála. De vannak határesetűek, akikkel csak hosszú idő után barátkozik meg igazán, ha már tudja róla, hogy nem is rossz ember, mint ahogy sejtette.
Számára az ostobák azok a rossz jellemű emberek, akik már korábban meg voltak említve, mint önző, magukat sztároló, erejüket és képességeiket fitogtató, gyerekes, okoskodó, felelőtlen, bajkeverő, hazug, kulturálatlan, tanulatlan, behízelgő, gyenge. Ha valaki ezek közül csak egy ilyen tulajdonsággal rendelkezik, akkor még hagyján, de a rosszabb eseteket egyszerűen lenézi, olykor pedig képes megjegyzéseket tenni rájuk.

5. Mit gondol a többi Roxforti házról úgy általában?
Hollóhát: Ha Judy nem rendelkezne mardekáros tulajdonsággal, ide lett volna beosztva. De az se lett volna baj igazat bevallva, mert a hollóhátasokat a legnormálisabb diákoknak tartja az összes többi közül. Velük nyitottabban tud beszélgetni mindenről, békésen tanulni, össze tud fogni velük. Kviddicsmérkőzéseknél velük amolyan baráti meccset játszanak le, mint ádázat.

Hugrabug: Ők se olyan rossz társaság, de túl szerények a számára. Legalábbis eddig így látta őket. Nem sok hugrabugost ismer közülük, de Sebastian Gopherrel gyakran vesznek részt egy órán. El kell ismernie, hogy Seb se olyan rossz kviddiccsapatot volt képes összedobni. Bár általában a legügyesebb játékosok a Hugrabug házából származik.

Griffendél: Ha a Griffendélbe osztották volna be, azonnal megszökött volna a szégyentől. Őket annyi szellemi szokás jellemzi, amit Judy gyűlölni tud bennük. Itt van például Leyla Savis, akit úgy utál, mint Harry Potter Draco Malfoy-t, csak hogy ellenkezőleg egy mardekáros érez utálatot a griffendéles iránt. Davis-en kívül nincs más griffendéles, akit ne utálna ennyire, bár őket nemhogy lenézi, hanem még csak nem is foglalkozik velük. Kivételt élvez Cecilia Coleman, akit egy elsőéves könyvtári kitérő után azért megkedvelt, hiszen egyelőre ő az egyetlen "legnormálisabb" griffendéles. Hogy miért? Mert a lány inkább szerénynek tűnik, mint tipikus griffendélesnek, ami nagyon imponált neki. Ami a kviddicscsapatát illeti a háznak, inkább azzal vívnak meg ádáz csatát a meccsen, hiszen hiába nem szerette volna az erőszakoskodást a két ház közötti meccs alatt - mivel ez csak egy játék -, a griffendélesek gyűlöletből hajlamosak durvábban játszani ellenük. Bár igaz, hogy Judy előtt se voltak angyalok a mardekáros csapattagok...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tf-terranian.hungarianforum.com/
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Judy Sarnatrina - Váaszok. [Judy]   

Vissza az elejére Go down
 
Judy Sarnatrina - Váaszok. [Judy]
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
RRPG - Roxfort forum RPG :: Reggeli Próféta :: Karakter Fejlesztési Oktatás :: Első Lecke-
Ugrás: