HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
A chat OOC terület, ne a karakterek nevében írjatok!
Latest topics
» Cserehirdetések~ ^^
Szomb. Nov. 24, 2012 6:29 am by Dory Karen

» Halloween bál [NYITVA! - esemény nyitó téma]
Kedd Nov. 13, 2012 8:57 am by Sebastian Gopher

» soha ne mond, hogy soha. [NYITOTT, MINDENKI~]
Szomb. Okt. 27, 2012 10:28 pm by Leyla Davis

» Venita Garland - Mardekár [5]
Hétf. Okt. 22, 2012 7:20 am by A JuNko

» Halloween álarcos bál!
Szomb. Okt. 20, 2012 8:58 am by A JuNko

» Dory Karen - Griffendél [5]
Szer. Okt. 17, 2012 4:18 am by A JuNko

» Karakter lap!
Szomb. Okt. 13, 2012 10:18 am by A JuNko

» Az igénylésről
Szomb. Okt. 13, 2012 10:06 am by A JuNko

» KÖSZÖNTSÜK AZ ÚJ PREFEKTUSOKAT!
Vas. Szept. 30, 2012 6:51 am by A JuNko

A Staff
Affiliates
Cserét szeretnél? Kérj a Chatben!

Share | 
 

 Száguldani a széllel (NYITOTT!!)

Go down 
SzerzőÜzenet
Owen Preston
Ötödéves
Ötödéves
Owen Preston

Hozzászólások száma : 12
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 23

Karakter lap
Karakter háza: Mardekár
Vérstátusz: Aranyvérű

TémanyitásTárgy: Száguldani a széllel (NYITOTT!!)   Pént. Szept. 07, 2012 2:49 am

Owen már korán reggel felkelt a hétvége örömére, és mivel teljesen frissnek érezte magát, úgy döntött, jár egyet a parkban. A klubhelyiségben halkan, lábujjhegyen mozgott, mert senkit nem akart felébreszteni. Megfordult ugyan a fejében, hogy lehívja magával Zoe-t is, de aztán eszébe jutott, hogy előző este épp összevesztek, úgyhogy végül egyedül sietett ki a kastélyból.
Odakinn még hűvös volt, a levegő még nem melegedett fel teljesen, de ahhoz épp jó volt, hogy mezítláb lehessen sétálni a puha fűben. Persze ez nem túl izgalmas elfoglaltság, és Owen áldotta az eszét, hogy magával hozta seprűjét (igen, az öreg, öt éves seprűjét), így némi gondolkozás után azonnal a pálya felé vette az irányt.

A pálya teljesen üres volt, és ez épp megfelelt Owennek. Felpattant a seprűjére, és elrúgta magát a talajtól.

Először csak kis köröket tett a pálya fölött, majd mikor minden végtagját bemelegítette, felrántotta seprűje nyelét, és felszáguldott a magasba. A reggeli párás levegőben, alig látta maga alatt a pályát.

Nagy levegőt vett, majd a mélybe bukott. Egy-két kviddcsitrükköt akart gyakorolni, például azt, hogy a zuhanórepülésből csak az utolsó pillanatban rántsa fel a seprűt. Először nem sikerült, és a földön landolt, de a későbbi próbálkozásai már egész szépek voltak.

Újult erővel vetette volna be magát egy újabb gyakorlatba, de mozgást pillantott meg a pályáról, így lelassított, hogy szemügyrevehesse az érkezőt...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judy Sarnatrina
Ötödéves
Ötödéves
Judy Sarnatrina

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Jun. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Olaszország (szepiben Roxfort :D)

Karakter lap
Karakter háza: Mardekár
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Száguldani a széllel (NYITOTT!!)   Pént. Szept. 07, 2012 4:41 am

Úgy döntött, hogy még a válogatás előtti napokban kicsit bejáratja itt is a Tűzvillámot, és egyedül gyakorolja a célzást. Vállára vette a seprűjét és a terelő-ütőjét, kezébe a kviddics labdák ládáját (ebből csak a gurkó kell neki), és úgy ment ki a pályára. Megígérte Madam Hoochnak, hogy a felszerelést épségben visszahozza, ezért úgy vigyázott a ládára, mint a tulajdon tárgyára. Persze nem tehette meg hogy a ládát elzárva tartja az öltözőben, mert először is valaki besurranna az öltözőbe és ellopná a labdákat. Másodszor pedig a gurkót ő se tudja kézbe tartani vagy letenni valahová, mert az a goromba megbűvölt labda állandóan cikázik, hogy valakit jól orrba verjen. Bár ő inkább igyekszik, hogy ne a gurkó üsse az orrokat, hanem ő üsse a gurkót.
Ahogy átöltözött zöld mezébe, és kiment a pályára, észrevette, hogy valaki már ott van.
A valaki éppen Owen volt az. Hála istennek a testvére nélkül, mert a testvérét valamiért ő utálta is. Biztos azért, mert állandóan kereste rá az okot, hogy veszekedjen a fivérével. Ha Liz idősebb lesz, ő soha nem fog veszekedni vele... végül is ők szeretik és megértik egymást. Hiányzik neki a kishúga.
A fiú éppen a Vronszkij-műbukást gyakorolta. Elismerte, nem rossz gyakorlásképpen, de még van mit gyakorolnia.
- Hé, Owen! Ha nem mindig éppen a legeslegutolsó pillanatokban rántod el a seprűt, talán sokkal jobban sikerülne is! - szólt a fiú felé, mikor már hallótávolságban volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tf-terranian.hungarianforum.com/
Tomo Itagaki
Hatodéves
Hatodéves
Tomo Itagaki

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2012. Jul. 11.

Karakter lap
Karakter háza:
Vérstátusz:

TémanyitásTárgy: Re: Száguldani a széllel (NYITOTT!!)   Pént. Szept. 07, 2012 5:31 am

Tomo a mai napon valamiért szokatlanul jókedvű volt. Saját maga sem tudta megfogalmazni, hogy miért, egyszerűen jól érezte magát, bár nem is nagyon gondolkozott azon, hogy miért, csak hagyta, hogy magával ragadja az érzés. A mai napon nem volt kedve tanulni, egy kis pihenőt akart magának adni, ha már ilyen jó kedve van. Felkapta a Tűzvillámját a vállára, és elindult a pálya felé. Gyorsan szelte át az udvart, közben azon töprengett, hogy mi volt vele a közelmúltban. Nem történt sok minden, csak tanult, még nyáron is. Az RBF-jei mind majdhogynem tökéletesek lettek, hát igen... ezt el is várta magától. Szeretett volna egyszer találkozni a szünet alatt Alanával, de erre végül nem került sor. Ígyhát mégjobban örült annak, hogy viszatért a Roxfort falai közé, bár ezt nem vallaná be a lánynak.

A pályára érve megpillantott két Mardekárost, és hirtelen deja vu-je támadt. Halvány mosollyal az arcán lépett a lány mellé, és vidámságából mit sem veszítve köszönt először oda a neki

-Szia Judy...-mondta, majd egy fél pillanat múlva a fiúnak is oda köszönt- Szervusz Preston!

Most valamiért örült annak, hogy nincs egyedül. Egy picit talán változott az évek során.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Owen Preston
Ötödéves
Ötödéves
Owen Preston

Hozzászólások száma : 12
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 23

Karakter lap
Karakter háza: Mardekár
Vérstátusz: Aranyvérű

TémanyitásTárgy: Re: Száguldani a széllel (NYITOTT!!)   Pént. Szept. 07, 2012 5:47 am

Owen megörült, amikor a közeledő alakban mardekáros évfolyamtársát ismerte fel. Lefékezett seprűjével a lány előtt, és jókedvűen köszönt neki. Igen, a száguldás mindig örömmel töltötte el, szerette, ha süvít a szél a füle mellett. Judy szavait hallva elhúzta a száját.
- Talán egy jobb seprűvel könnyebben menne - ráncolta a homlokát. - Valószínűleg karácsonyra kapok egy újat, mert apám tudja, mennyire szeretek repülni, de addig ezzel kell kibírnom.
Itt abba is hagyta a panaszkodást, mert tudta, hogy az ő ősöreg seprűje még így is fényévekkel jobb, mint a gyakorlóseprűk. De hát nem terem minden sarkon Tűzvillám, és a Preston szülők nem sok mindenre költöttek pénzt. Igen, jómódúak voltak, de ésszel vásárolgattak. Nem szórták a pénzt könnyen, inkább tartogattak. Bár Owennek fogalma se volt, mire.

Ebben a pillanatban feltűnt Itagaki is. Nem voltak túl közeli ismerősök, de semmi bajuk nem volt egymással. Így neki is ugyanolyan vidáman köszönt vissza, mint ahogy Judy-t is üdvözölte.

- Mit szólnátok, ha a többi labdával is gyakorolnánk? - kérdezte aztán. Látta ugyanis Judynál a gurkót, noha ő sokkal szívesebben játszott volna a kvaffokkal. Az őrzői poszttal szimpatizált mindig is, hiába volt mostohaanyja elismert fogó. - Végülis egész sokan összegyűltünk itt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judy Sarnatrina
Ötödéves
Ötödéves
Judy Sarnatrina

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Jun. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Olaszország (szepiben Roxfort :D)

Karakter lap
Karakter háza: Mardekár
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Száguldani a széllel (NYITOTT!!)   Szomb. Szept. 08, 2012 11:06 pm

- Sebaj. - mosolygott. - Mindegyik seprű egytől egyig más, mint az emberek, csak meg kell tanulni kezelni és kiismerni a lelkét.
Egyszer csak Tomo is megjelent a pályán. Furcsa volt, hiszen, elsősként is egyszer ugyanígy futottak össze egy kis gyakorlatra. Ez a hármas fogat is még mindig kellemesebb társaság volt... de majd elválik, hogy az ő csapata milyen lesz.
- Szervusz, Tomo! - köszöntött neki kedvesen. - Hogy telt a nyarad?
Owen felvetette az ötletet, hogy gyakorolhatnának a labdákkal, ha már Judy kihozta. A lány azonban megrázta lassan a fejét.
- No, no. - emelte fel az ujját vigyorral, és furcsa csillanással a szemében. - Ha már a Vronszkij-műbukásnál tartunk, először szeretném, ha azt egy kicsit gyakorolnánk. Én már jó ideje nem vetettem be ezt a cselt és be kell előbb melegítenem rá, de ha gondolod, Owen, tarthatok egy kis bemutatót. Gondolom, te már tudod, Tomo.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tf-terranian.hungarianforum.com/
Tomo Itagaki
Hatodéves
Hatodéves
Tomo Itagaki

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2012. Jul. 11.

Karakter lap
Karakter háza:
Vérstátusz:

TémanyitásTárgy: Re: Száguldani a széllel (NYITOTT!!)   Vas. Szept. 09, 2012 12:17 am

Mindkét Mardekáros visszaköszönt neki, sőt Sarnatrina még afelől is érdeklődött, hogy hogy telt a nyara. Tomo örült annak, hogy jóban vannak, hiszen végül is nem volt különösebb baja a lánnyal (csak az nem tetszett neki, amikor másokkal gonoszkodik), és egy ilyen ellenséget nem kívánt magának.

- Köszönöm egész jól.. tanultam meg hasonlók, bár gondolom sejtetted- kezdte- És neked, nektek?- kérdését Judynak címezte elsősorban, de nem akart bunkó lenni a Preston fiúval sem.

Tomo nem messze a lány lábától heverő régi fadobozra pillantott, majd miután Owen felvetette, hogy az összes labdával gyakoroljanak, úgy döntött, hogy megvárja amit Sarnatrina mond először. Tulajdonképpen neki mind egy volt, bár inkább repkedett volna csak úgy, de ha mást választanak, ő abban is benne lenne.

- Igen.. azt már begyakoroltam..- felelt Judynak amikor a Vronszkij műbukásról érdeklősött- Mi lenne, ha bemelegítésképpen repülnénk pár kört, és utána bemutatnánk sorban a műbukást? Rám is rám fér egy kis gyakorlás- fejezte be, és közben felváltva a kígyókra pillantott.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Owen Preston
Ötödéves
Ötödéves
Owen Preston

Hozzászólások száma : 12
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 23

Karakter lap
Karakter háza: Mardekár
Vérstátusz: Aranyvérű

TémanyitásTárgy: Re: Száguldani a széllel (NYITOTT!!)   Vas. Szept. 09, 2012 4:55 am

//OOC: Arra gondoltam, hogy ha gyakoroljuk a műbukást, eldönthetnénk kockadobással, hogy sikeres-e, épp mint az órákon. Most ebbe a postba még nem így írom, de ha neketek is jó, akkor többit írhatnánk úgy.//

Owen látta, hogy Judy és Itagaki valamennyire jóban vannak egymással, de a sas korrekt volt, és tőle is megkérdezte, hogy telt a nyara. Megvárta, míg Judy válaszol, majd ő csak annyit felelt, hogy nagyon jól, mert úgy érezte, hogy a kérdés mögött több udvariasság áll, mint kíváncsiság. Ráadásul nem szerette annyira az üres fecsegést, már várta, hogy újból repkedjenek.

- Jó ötlet - felelt lelkesebben Itagaki ajánlatára, ami azt jelentette, hogy a szócséplés helyett újból a levegőbe emelkednek. Ráadásul nem bánta, hogy nem egyedül kell gyakorolnia a műbukást, mert a külső szemlélő biztos sokkal többet lát a hibáiból, mint ő maga.

Felemelkedett hát a földről és tett egy bemelegítő kört a többiekkel együtt. Először lassan repülte körbe a pályát, majd gyorsabb tempóra ösztökélte a seprűjét. Szinte ráhajolt a nyelére, úgy próbálta kihozni belőle a maximumot. Tett egy kört magasan, középmagasan, majd elég alacsonyan is. Hatalmas élmény volt, hiszen Owen nagyon szeretett száguldani. Mikor már teljesen ráhangolódott a seprűjére és a repülésre, lelassított, és normál tempóban körözött tovább. Bevárta a többieket, és megkérdezte.
- Na, ki kezdi?

//Remélem az, hogy együtt repültek pár kört, nem számít a karakteretek irányításnak, mert eleve ezt akarta csinálni mindenki. De ha zavar titeket, szóljatok, és átjavítom.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Száguldani a széllel (NYITOTT!!)   

Vissza az elejére Go down
 
Száguldani a széllel (NYITOTT!!)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
RRPG - Roxfort forum RPG :: Karakterek területe (IC) :: Roxfort :: Kviddics pálya :: Kviddics szabad játék-
Ugrás: