HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
A chat OOC terület, ne a karakterek nevében írjatok!
Latest topics
» Cserehirdetések~ ^^
Szomb. Nov. 24, 2012 6:29 am by Dory Karen

» Halloween bál [NYITVA! - esemény nyitó téma]
Kedd Nov. 13, 2012 8:57 am by Sebastian Gopher

» soha ne mond, hogy soha. [NYITOTT, MINDENKI~]
Szomb. Okt. 27, 2012 10:28 pm by Leyla Davis

» Venita Garland - Mardekár [5]
Hétf. Okt. 22, 2012 7:20 am by A JuNko

» Halloween álarcos bál!
Szomb. Okt. 20, 2012 8:58 am by A JuNko

» Dory Karen - Griffendél [5]
Szer. Okt. 17, 2012 4:18 am by A JuNko

» Karakter lap!
Szomb. Okt. 13, 2012 10:18 am by A JuNko

» Az igénylésről
Szomb. Okt. 13, 2012 10:06 am by A JuNko

» KÖSZÖNTSÜK AZ ÚJ PREFEKTUSOKAT!
Vas. Szept. 30, 2012 6:51 am by A JuNko

A Staff
Affiliates
Cserét szeretnél? Kérj a Chatben!

Share | 
 

 Átváltoztatástan 1

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Kathlin Wyard
Elsőéves
Elsőéves
avatar

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2012. Jul. 10.
Age : 25

Karakter lap
Karakter háza:
Vérstátusz: Aranyvérű

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan 1   Pént. Júl. 13, 2012 7:06 am

Kathlin jól érezte magát. Az átváltozástan nagyon érdekelte, persze nem merte kimutatni lelkesedését. Azonban most alvást sem színlelt, egyszerűen csendben maradt.

Olvasott már a varázsigéről, sőt, kiskorában, amikor még nem tudta irányítani erejét, használta is... szegény nyuszija csőrt kapott... De most nem akart felsülni a gyakorlaton. Bár végül is, kit érdekelne... Amikor a doboz mellélebegett, óvatosan kukucskált bele, végül kiválasztott egy egyszerű serleget.

Nem igazán tudta, mit csináljon. Annyi mindent lehet csinálni, de mégsem... Körbenézett, s remélte, hogy ihletet nyer, de nem igazán jött össze. Hogy húzza az időt, szép lassan, komótosan előkaparta a pálcáját a táskájából. Jó kis mahagóni volt, egyszarvú szőrrel. Kedvtelve simította végig a pálcáját, majd próbált újra a feladatra koncentrálni. Mit lehet egy serlegből varázsolni?

Látta, hogy a többieknek egész jól megy, irigykedve nézte a nagyobb tárgyakat. Egy pillanatra megmosolyogta a folyosóról megismert sas ügyetlenkedését az s betűvel, aranyosnak találta, de nem mutatta, hogy észrevette, hátha megbántaná vele... Megint koncentrálni kezdett.Végül nagyot sóhajtott, és kinyújtotta a pálcáját. Persze sikerült levernie a serleget a padról. Imádkozott, hogy ezt ne lássa más...

Újabb sóhaj kíséretében elmotyogta a varázsigét, miközben egy réztányérra gondolt. Hogy bonyolítsa, a tányér szélére virágmintát képzelt el.

Körmét pattogtatva nézte az eredményt.

Kathlin Wyard carried out 1 launched of one Tíz oldalú (Image not informed.) :
4
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Serena Anna Holloway
Hetedéves
Hetedéves
avatar

Hozzászólások száma : 46
Join date : 2012. Jun. 15.

Karakter lap
Karakter háza: Hollóhát
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan 1   Szomb. Júl. 14, 2012 7:54 am

Serena rávigyorgott az előtte csücsülő gumikacsára, és bólintott Seb szavaira, ahogy a fiú megcsipogtatta azt.
- Így van. Ezt nehéz lesz lepipálnod - vigyorgott a fiúra, és kíváncsian nézte következő próbálkozását. A távcsövet úgy néz ki, egy serleggé szerette volna bűvölni, de még nem jött neki össze teljesen. Akárhogy is, az átváltoztatástan nehéz tudomány volt.
- Ez már majdnem jó - intézett kicsit bíztatóbb szavakat prefektus társához, a távcső-serleget vizslatva. Szerinte a fiú következő próbálkozására már meg lesz a helyes varázslat.

- Na, próbálkozz csak. Addig odaviszem McGalagonyhoz a kacsát - mondta Ser, miközben felemelkedett helyéről. McGalagony azt mondta, hogy aki helyesen hajtotta végre a varázslatot, ki kell vigye a tárgyát hozzá, szóval nem volt más hátra. - Duckynak fogom hívni. - tette hozzá egy vigyorral, majd utoljára, elhaladtában megnyomkodta a kacsát Sebastian füle mellett.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judy Sarnatrina
Ötödéves
Ötödéves
avatar

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Jun. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Olaszország (szepiben Roxfort :D)

Karakter lap
Karakter háza: Mardekár
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan 1   Vas. Júl. 15, 2012 10:53 pm

Bár félsiker volt, mégis örült neki, hogy első próbálkozásra nem is volt rossz. Valóban úgy van, ahogy ő gondolta mindig is, hogy a gyakorlat teszi a mestert. Talán második vagy harmadik próbálkozásra sikerülni fog.
Vetett egy pillantást a többiek gyakorlására. A hercegnő csak úgy fenn hordta az orrát, Rose-nak is sikerült a munkája. Neki egy fejbólintással jeleztem ügyességét, de azért jobb, ha még gyakorol ő is, hogy jobban menjen. A prefektusok a szokásos módjukat adták elő. Davisre - akinek pocsékul sikerült a próbálkozása - is ránézett, és elégedett volt vele. Mármint a kudarcával.
Visszafordult a zsebórához, hogy folytassa a gyakorlatot.
- Artus et magus. - mormolta pálcamozdulattal, majd rámutatott a tárgyra.

Judy Sarnatrina carried out 1 launched of one Tíz oldalú (Image not informed.) :
6
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tf-terranian.hungarianforum.com/
Rosalie Thorne
Ötödéves
Ötödéves
avatar

Hozzászólások száma : 27
Join date : 2012. Jun. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan 1   Hétf. Júl. 16, 2012 1:06 am

Rose sosem volt a pálca mestere, és bár önbizalma az volt rendesen, tudta, hogy a szerencsének is köze volt varázslata sikerességéhez. Tehát úgy döntött, hogy megpróbálkozik még egyszer. Persze csak miután megmutatta McGalagonynak a tökéletesen sikerült varázslatát.
Így legalább a professzor tudja, hogy képes ő is erre a varázslatra, és ezután mindenféle nyomás nélkül gyakorolhat. Saját magán kívül nem kell megfelelnie senkinek sem.

Így hát, miután kivitte a tárgyát, visszaült az asztalhoz, és a úgy hajgumiján kezdett kísérletezni, mert ez a tárgy elég kicsinek tűnt.

- Artus et magus - mondta ki erősen koncentrálva az igét, és remélte, hogy igazán jól fog sikerülni...

Rosalie Thorne carried out 1 launched of one Tíz oldalú (Image not informed.) :
7
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tomo Itagaki
Hatodéves
Hatodéves
avatar

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2012. Jul. 11.

Karakter lap
Karakter háza:
Vérstátusz:

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan 1   Hétf. Júl. 16, 2012 2:32 am

Tomo egyszerűen nem akart hinni a szeminek. Másodszorra, még annyi sem sikerült neki, mint azelőtt. Zsibbasztó érzés járta át a testét, egyszerűen ez nem történhetett meg vele. Reményei szertefoszlottak, és fejét a padnak támasztva tovább kattogtatta az agyát. Egy rakás szemétnek érezte magát, aki még egy ilyen egyszerű kis varázslatot sem képes végrehajtani. Szemei előtt ismét megjelent Ninomiya képe, és úgy érezte magát, mint aki elbukott. Hogy lesz ő így képes visszavágni neki? Hogy fogja megvédeni az anyját, ha szükség lesz rá, ha egy ilyen kis apróságra sem képes? Fejét felemelte, és körbenézett a teremben. Látszólag senkit nem érdekelte a sorozatos bukása, mindenki a saját feladatával volt elfoglalva. Sok elsősnek is sikerült, és a házuk prefektusa, Holloway is jeleskedett. A következő gondolata az volt, hogy leszégyeníti a Hollóhátat. Biztos, hogy jó házba osztotta a Teszlek Süveg? De aztán megvígasztalta magát azzal, hogy az elméletet tökéletesn tudta, csak a pálcahasználattal voltak gondjai még.

- Lehet, hogy egy kicsit hanyagolni kéne a könyvtárat, és keresni egy olyan helyet, ahol gyakorolhatok?- tette fel a kérdést magának.

Aztán arra jutott, hogy az óra azért van, hogy próbálkozzanak. Mély levegőt vett, erősen koncentrált a gomb képére, amivé változtatni szerette volna, majd a leghatározottabban kimondta a bűbájt.

- Artus et magus!
Tomo Itagaki carried out 1 launched of one Tíz oldalú (Image not informed.) :
4

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cecily Coleman
Ötödéves
Ötödéves
avatar

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Jul. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan 1   Hétf. Júl. 16, 2012 2:55 am

Cecily egyáltalán nem volt oda az átváltoztatástanért. Sőt, kifejezetten nem szerette, ha a pálcáját kellett használnia. Túl különös volt neki az egész varázslósdi, és mint minden új dolgot, ezt is nehezen tudta elfogadni. Na jó, annyira nem nehezen, mert két nővére is boszorkány volt, de ezt leszámítva teljesen varázstalan környezetben nőtt fel.
Pálcája szőlővesszőből készült, rugalmas volt, és hosszú, magja főnixtoll volt. Cecily eleinte idegenkedett tőle, de már megszokta, és év eleje óta a pálca lénye részévé vált.

A dobozból egy egyszerű lakatot húzott ki, és nem kellett túl sokat töprengenie azon, hogy mivé változtassa. Egy fém karperecet képzelt maga elé. Cecily élt-halt a különféle ékszerekért, főleg a különleges, egyedi darabokért.
Most is elképzelte maga előtt a karperecet díszítő hullámvonalakat, cseppeket és virágokat. Lehunyt szemekkel csak a képre koncentrált, és pálcájával a lakatra bökve kimondta a varázsigét.

Ezután szinte félve nyitotta ki a szemeit. Vajon mi sült ki a varázslatából?
Cecily Coleman carried out 1 launched of one Tíz oldalú (Image not informed.) :
8
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Averay
Elsőéves
Elsőéves
avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2012. Jun. 15.

Karakter lap
Karakter háza: Griffendél
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan 1   Pént. Júl. 20, 2012 9:51 am

Caroline nagyon izgult, hogy ne szúrja el a gyakorlatot. Rettenetesen félt mindig attól, hogy valamit nagyon elszúr és kinevetik de úgy gondolta csak nem lesz ez annyira vészes. A gyomra összeszűkült és kissé remegett is a keze. Szépen sorban nézte, hogy a többieknek, hogy megy. Lassacskán sikerült megnyugtatnia magát, hogy nem lesz semmi baj.

Amikor rákerült a sor megfogta pálcáját és az asztalhoz vette az irányt. Belenézett a dobozba és megakadt a szeme egy kis porcelánfigurán. Úgy gondolta, hogy ez megfelel a célnak és elkezdett erősen koncentrálni.

- Artus et magus!

Caroline Averay carried out 1 launched of one Tíz oldalú (Image not informed.) :
4

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gillian Windwood
Elsőéves
Elsőéves
avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2012. Jun. 15.
Age : 24

Karakter lap
Karakter háza:
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan 1   Vas. Júl. 22, 2012 8:52 am

Miután kimondta a varázsigét, megkönnyebbülten látta, hogy sikerült változást előidéznie a sakkbábúján- ami egy bástya volt.
Igaz nem sikerült elsőre teljesen sótartóvá változtatnia, de a teteje már fémmé, az alja meg üveggé alakult.
Mély levegőt vett. Fussunk neki még egyszer!-gondolta magában. Végül is már csak a formáján kell igazítani.
Újra összpontosított, és kimondta a varázsigét:
-Artus et magus!
Gillian Windwood carried out 1 launched of one Tíz oldalú (Image not informed.) :
7

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sebastian Gopher
Hetedéves
Hetedéves
avatar

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2012. Jun. 17.

Karakter lap
Karakter háza: Hugrabug
Vérstátusz: Mugliszületésű

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan 1   Vas. Júl. 22, 2012 12:25 pm

Serena dicsérő szavait kicsit túlzásnak érezte, mert az előtte álló- nincs jobb szó- izének, igaz hogy körvonalait tekintve serleg alakja volt, és az oldalán a metszetes mintázat egy része is megjelent, de a száját üveg lencse fedte, és a talpa fölött ott volt az élességet beállító tekerentyű.
A gumikacsa sípolásától csengeni kezdett a füle, és a sípból épp a fülébe fújó levegőtől kirázta a hideg. Vigyorogva nézett a tanári asztal felé tartó lány után, majd újra munkájához fordult.
Igen. Most sikerülni fog. Most sikerülnie kell. Nem is akár hogy, nagyon jól kell sikerülnie, hiszen félig már megvan.
Felemelte a pálcáját, és tiszta hangon mondta:
-Artus et magus!
Sebastian Gopher carried out 1 launched of one Tíz oldalú (Image not informed.) :
2

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Salamandra Hayes
Ötödéves
Ötödéves
avatar

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2012. Jul. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan 1   Pént. Júl. 27, 2012 2:42 am

Sal gondolatait sokkal jobban lekötötték az otthonról kapott levelek, mint az óra anyaga. Azért persze igyekezett érdeklődő fejet vágni, de tekintetéből csak nem tudta elűzni az érdektelenséget. Zavartan piszkálgatta talárjának elrongyosodott ujját. Fölvarrhatta volna, de már így is egy kicsit rövid volt rá. Ráadásul ha a rojtokra gyöngyöket varrna, egyenruhája egészen divatosnak tűnne.
Az óra alatt volt ideje alaposabban szemügyre venni diáktársait. Nem ismert senkit közelebbről, de őszintén szólva nem is nagyon akart barátkozni. Se a buzgón jelentkezők, se a mogorva arccal koncentrálók nem tűntek túlzottan szimpatikusnak.
Így az arra járó dobozból előhúzott egy fémfedeles tolltartót, majd felemelte a pálcáját. A lánynak meglepően hosszú, enyhén rugalmas berkenyepálcája volt, méghozzá sárkányszívizomhúr maggal. Sal nem ragaszkodott hozzá különösebben, mert ő mindig is egyszarvűszőrös pálcára vágyott, de hát ezt nem ő dönthette el. Sajnos.
- Artus et magus - mondta ki a varázsigét erősen koncentrálva, miközben szemei előtt egy egyszerű vállfát képzelt el.

Salamandra Hayes carried out 1 launched of one Tíz oldalú (Image not informed.) :
7
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cecily Coleman
Ötödéves
Ötödéves
avatar

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Jul. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan 1   Pént. Júl. 27, 2012 10:52 pm

Cecily boldog volt, hogy sikerült neki a varázslat. Sőt, elképesztően büszke volt magára. Elvégre mugli környezetben nőtt fel, és nagyon sokáig nem hitt a varázslatban. De most már ő maga is képes ilyenekre. Hálát adott az égnek, hogy rendelkezik ezzel az adottsággal, és nem bírta felfognia, hogy a többiek miért nem érzik, mennyire különleges, mennyire nagyszerű dolog ez az egész.
Úgy gondolta, újból próbálkozik, mert látta, hogy a többiek is ezt csinálják. Nem szívesen vallotta volna be, de azért egy icipicit elveszettnek érezte magát Roxfortban, ezért igyekezett azt tenni, amit másoktól, főleg a nagyobbaktól látott.
- Artus et magus - suttogta határozottan.
Ezután félve nyitotta ki a szemét. Közben azt kívánta, bárcsak megint olyan jól sikerülne a varázslata, mint az előbb.

Cecily Coleman carried out 1 launched of one Tíz oldalú (Image not informed.) :
2
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judy Sarnatrina
Ötödéves
Ötödéves
avatar

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Jun. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Olaszország (szepiben Roxfort :D)

Karakter lap
Karakter háza: Mardekár
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan 1   Vas. Júl. 29, 2012 10:34 am

Ismét úgy alakult, ahogy az előbb is, de legalább nem rontotta el, mint néhányan, akik második vagy harmadik próbálkozásra már igencsak elrontották. Talán néhányan a fáradtságtól, ami érthető is. Reménykedett benne, hogy hamarosan áttérhetnek másra is az óra alatt, mielőtt kicsengetnek.
Ellen-varázslattal visszaváltoztatta zsebórává a háromnegyed részben vécépumpa tárgyát, és ismét nekilátott szorgalmas munkájának.
- Artus et magus.

Judy Sarnatrina carried out 1 launched of one Tíz oldalú (Image not informed.) :
9
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tf-terranian.hungarianforum.com/
Abigail Montil
Elsőéves
Elsőéves
avatar

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2012. Jul. 14.

Karakter lap
Karakter háza: Hollóhát
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan 1   Hétf. Júl. 30, 2012 4:05 am

Aby mit sem törődve a többiek sikerével, vagy kudarcával vágott bele. Bár kicsi izgult, tudta, hogy semmi veszteni valója nincs. Így pálcát ragadt és kimondta a varázsigét.
-Artus et magus.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin
Igazgatónő
Igazgatónő
avatar

Hozzászólások száma : 3
Join date : 2012. Apr. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan 1   Hétf. Júl. 30, 2012 4:05 am

The member 'Abigail Montil' has done the following action : Kocka dobás

'Tíz oldalú' : 1
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://roxfortrpg.hungarianforum.com
Sebastian Gopher
Hetedéves
Hetedéves
avatar

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2012. Jun. 17.

Karakter lap
Karakter háza: Hugrabug
Vérstátusz: Mugliszületésű

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan 1   Csüt. Aug. 09, 2012 5:32 am

Seb csalódottan mérte végig az asztalán heverő izét, ami a legutóbbi átváltoztatási kísérletét úgymond figyelmen kívül hagyta. (Már ha egy tárgy tehet ilyet.)
- Ez nyílt hadüzenet... -dünnyögte magában miközben szúrós szemmel méregette eddigi órai munkáját.
Érezte hogy ez ma nem igazán az ő napja, de valahogy szükségét érezte hogy valami elfogadhatót csikarjon ki végre magából, így hát elhatározta hogy nem adja fel. Egy rézteleszkóp akkor sem fog vele kibabrálni. Úgy bizony.
-Na akkor még egyszer. Artus et magus.
Sebastian Gopher carried out 1 launched of one Tíz oldalú (Image not informed.) :
7

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leyla Davis
Ötödéves
Ötödéves
avatar

Hozzászólások száma : 86
Join date : 2012. Apr. 21.

Karakter lap
Karakter háza: Griffendél
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan 1   Pént. Aug. 10, 2012 9:57 pm

Leylának ismét nem sikerült a varázslat, a törött penna továbbra is ugyanúgy hevert előtte a padon. Egy kicsit kezdett mérges lenni, miközben arcának árnyalata pirosba kúszott át. Féltékenyen nézte a szőke tökéletes gumikacsáját, és nem érezte magát valami jól. Körbenézett, és éppen elkapta Sarnatrina pillantását. Remek. Valószínüleg jól szórakozik azon, hogy a kis oroszlánnak nem sikerült végrehajtania egy ilyen egyszerű kis bűbájt. Látta, hogy Itagakinak sem megy valami jól, illetve a Hugrabug prefektusa sem jeleskedett. Ettől talán egy csöppett jobban érezte magát, hiszen, ha egy harmad, és ötödévesenek sem jön mindig össze, akkor talán nem olyan nagy szégyen az ő bukása. De esze ágában sem volt feladni! Próbált valami egyszerűt elképzelni a szemei előtt, majd talán kicsit félve kiejtette a varázsigét, és pálcájával a pennára bökött.

- Artus et magus!
Leyla Davis carried out 1 launched of one Tíz oldalú (Image not informed.) :
5

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Owen Preston
Ötödéves
Ötödéves
avatar

Hozzászólások száma : 12
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 23

Karakter lap
Karakter háza: Mardekár
Vérstátusz: Aranyvérű

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan 1   Szomb. Aug. 11, 2012 1:22 am

Owen tanácstalanul meredt az asztalán heverő plüssegérre. Fogalma se volt, mivé változtassa. Körülnézett, de csupa ötlettelen tárgyat látott a többieknél. Magyal pálcájával az állát pöckölgette, majd ismét körülnézett, hátha ihletet meríthet valahonnan. Teljesen hiába. Vajon át tudná változtatni élő egérré?
Elsőévesként aligha.

Talán egy felhúzható egér jó ötlet lesz. Persze nem egyszerű, mert a csavarokra és a rugókra nagyon kell koncentrálni, hogy tényleg fel lehessen húzni azt az egeret, de Owen úgy döntött, hogy megpróbálja.

- Artus et magus - bökött pálcájával a szürke kisegérre.

Owen Preston carried out 1 launched of one Tíz oldalú (Image not informed.) :
10
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tomo Itagaki
Hatodéves
Hatodéves
avatar

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2012. Jul. 11.

Karakter lap
Karakter háza:
Vérstátusz:

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan 1   Vas. Aug. 12, 2012 12:52 am

Tomo megsemmisülten bámulta a kis tintásüveget. Megint nem sikerült végrehajtania. Nem hiába nem tartozott a kedvencei közé ez a tantárgy. Bár az elméletet tudta jól, a pálcahasználattal voltak még gondjai. Most már biztos volt abban, hogy elmegy valahová gyakorolni. Talán a tóparta, kavicsokat, és faágakat átváltoztatni. Esetleg elhívja Alanát, hogy együtt fejlődjenek, és még nem is unatkozna közben. Biztos tudna a kislány miről beszélni, és ezzel ismét jókedvre deríthetné a sast. Tomo unottan vette kezébe pálcáját, hogy egy újabb próbát tegyen. Úgy volt vele, hogy már csak azért sem adja fel. Ismét elképzelte szeme előtt a gombot, a formáját, nagyságát, mintáját. Kissé bizonytalanul mondta ki a varázsigét, és várta a hatást.

- Artus et magus!
Tomo Itagaki carried out 1 launched of one Tíz oldalú (Image not informed.) :
2

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judy Sarnatrina
Ötödéves
Ötödéves
avatar

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Jun. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Olaszország (szepiben Roxfort :D)

Karakter lap
Karakter háza: Mardekár
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan 1   Kedd Aug. 14, 2012 7:30 am

A medál tökéletes és gyönyörű fehér rózsává alakult át, aminek igen jellegzetes illata volt.
~ Nocsak, a munka gyümölcse. ~ mosolygott magában.
Már fel is állt, és McGalagonyhoz lépett, hogy átadja a rózsát, és megkapja a következő tárgyat elkérje.
- Fogadja sok szeretettel, tanárnő! - adta át udvariasan McGalagony kezébe a rózsát, mint akinek születésnapja van.
A következő tárgya egy félliteres pohár volt. Visszament a helyére, hogy nekilásson az átváltoztatásának.
~ Vagy rosszul sikerül, ami előfordulhat. Vagy félskeres, ami eddig is, de még mindig nem bukás. Vagy megint tökéletes lesz, és lesz mivel megint elkápráztatnom a tanárnőt, ha olyanná változik át.
- Artus et Magus.

Judy Sarnatrina carried out 1 launched of one Tíz oldalú (Image not informed.) :
7
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tf-terranian.hungarianforum.com/
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan 1   

Vissza az elejére Go down
 
Átváltoztatástan 1
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
RRPG - Roxfort forum RPG :: Karakterek területe (IC) :: Roxfort :: Fő osztályok :: Átváltoztatástan-
Ugrás: