HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
A chat OOC terület, ne a karakterek nevében írjatok!
Latest topics
» Cserehirdetések~ ^^
Szomb. Nov. 24, 2012 6:29 am by Dory Karen

» Halloween bál [NYITVA! - esemény nyitó téma]
Kedd Nov. 13, 2012 8:57 am by Sebastian Gopher

» soha ne mond, hogy soha. [NYITOTT, MINDENKI~]
Szomb. Okt. 27, 2012 10:28 pm by Leyla Davis

» Venita Garland - Mardekár [5]
Hétf. Okt. 22, 2012 7:20 am by A JuNko

» Halloween álarcos bál!
Szomb. Okt. 20, 2012 8:58 am by A JuNko

» Dory Karen - Griffendél [5]
Szer. Okt. 17, 2012 4:18 am by A JuNko

» Karakter lap!
Szomb. Okt. 13, 2012 10:18 am by A JuNko

» Az igénylésről
Szomb. Okt. 13, 2012 10:06 am by A JuNko

» KÖSZÖNTSÜK AZ ÚJ PREFEKTUSOKAT!
Vas. Szept. 30, 2012 6:51 am by A JuNko

A Staff
Affiliates
Cserét szeretnél? Kérj a Chatben!

Share | 
 

 Carter futása [Caroline Averay]

Go down 
SzerzőÜzenet
Leyla Davis
Ötödéves
Ötödéves
avatar

Hozzászólások száma : 86
Join date : 2012. Apr. 21.

Karakter lap
Karakter háza: Griffendél
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Carter futása [Caroline Averay]   Szer. Jún. 20, 2012 4:10 am

Leyla, az ebéd után nagy mosollyal a száján indult ki a nagyteremből. A házimanók most is alaposan kitettek magukért. A lány éppen a lépcsőn haladt volna fel, amikor kinézett az egyik ablakon, és azt hitte menten elájul. Miután teljesen lefehéredett, irtózatosan dühös lett, de borzasztóan félt is. Azonnal kirohant az udvarra, ahol közelebbről is meg tudta nézni az eseményeket. Mrs. Norris, és Carter verekedtek. Leyla rohant ahogy csak tudott, de Frics undok macskája egy jól irányzott mozdulattal végig karmolta a lány szeretett cicájának pofiját. Ezek után még kergetni is kezdte, de a kis oroszlán gyorsabb volt, és egy "Sicc" kíséretében elhessegette az undok dögöt.

Ám Carter nem állt meg, csak rohant, végig az udvaron. Egy hasonló esetben talán nem futott volna Leyla utána, de a macska a Tiltott Rengeteg felé vette az irányt. A lány ereiben meghűlt a vér, hiszen tudta, hogy az öreg állat nem biztos, hogy túlélne egy találkozást az erdő egyik lakójával.

- Carter ne!!!- ordibálta teli torokból, de az nem állt.

A fák előtt a lány lefékezett, pontosan ismerte a szabályokat, nem szabad bemennie az erdőbe, de csak nem hagyhatja magára Cartert. Nem félt, maximum attól, hogy pontot vonnak majd le a házától. Nem habozott sokáig, macskája után szaladt, aki épp eltűnt a szeme elől.

Ám mielőtt belépett volna, még hallotta, hogy valaki a nevét kiabálja, de fontosabb volt neki a cica...

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Averay
Elsőéves
Elsőéves
avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2012. Jun. 15.

Karakter lap
Karakter háza: Griffendél
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Carter futása [Caroline Averay]   Szer. Jún. 20, 2012 12:49 pm

A roxforti ebédek voltak a legjobbak az egész iskola az ebédlőben tartózkodott ilyenkor. A legjobb idő a beszélgetésre ezek a közös étkezések voltak. Caroline jól beevett az után úgy döntött, hogy sétál egyet. Amióta itt van, azóta úgy érezte, hogy nem történhet vele semmi rossz, hisz nagyon boldog volt. A tanulmányi eredményeire sem lehetett panasz, mert igen szorgalmas volt. Miközben az udvaron sétált eszébe jutott, hogy megígérte ír majd hetente levelet nevelőszüleinek. Ezért úgy döntött, hogy a bagolyház felé veszi az irányt, de valami megragadta a figyelmét. Mrs. Norris, és Leyla macskája Carter verekedtek.

Szegény Carter még meg is sérült már azon volt a kis oroszlán, hogy beavatkozik de, látta, ahogyan megjelenik Leyla és rendet, tesz. De a macska nem ált, meg hanem futott tovább egyenesen a rengeteg felé. Caroline is utánuk eredt, mert tudta, ha a macska bemegy nem biztos, hogy visszatér. Leyla hiába kiáltott a kis kedvence után, mert befutott a tiltott rengetegbe.

-Leyla!- kiabált utána Caroline de hiába. A lány beszaladt és eltűnt a fák között.
Caroline megijedt tudta mivel jár, ha szabályt szeg pontlevonással vagy akár súlyosabb büntetéssel. De nem érdekelte nem akarta cserbenhagyni társát ezért ő is bevetette magát az erdőbe.

Nem látta, hogy Leyla merre van de a cicát megtalálta kis idő múlván az egyik kidőlt, korhadt fa mögött bujkálva. Óvatosan kézbe vette és továbbra is, kereste a lányt.

-Leyla megvan Carter!- kiáltotta teli torokból és reménykedett, hogy a lány meghalja.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leyla Davis
Ötödéves
Ötödéves
avatar

Hozzászólások száma : 86
Join date : 2012. Apr. 21.

Karakter lap
Karakter háza: Griffendél
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Carter futása [Caroline Averay]   Szer. Jún. 20, 2012 9:03 pm

Ahogy a kis oroszlán belépett a sűrű fák közé, rögtön minden csendesebb lett. A hatalmas fák alig engedtek fényt az avarra, így félhomályban kutatta a lány macskáját. Leyla zsörtölődve lépkedett előre, ám szívében hatalmas félelem volt, hogy netán nem találja meg, és a cica... Nem erre gondolni sem akart.

Születése óta mindig maga mellett tudhatta a kis jószágot, hatalmas kötődés alakult ki kettejük között. A lány akárhová ment, bizony oda Carter is követte. Legyen szó egy látogatásról a nagymamánál, vagy egy fogorvosi vizsgálatról, amit a doktor nem nézett jó szemmel. Leyla nem szerette a fogorvost, de végül is ki igen? Ám muszáj volt neki elmenni, mert bizony volt egy lyukas foga. A lány ettől az egy dologtól borzasztóan félt, tudta, hogy gyerekes, de érzelmeinek nem tudott parancsolni. Remegő lábakkal lépett be a rendelőbe, Carterrel a karján.

Az orvos, rögtön szólt, hogy vigye ki az állatot, mire a lány csak ennyit szólt:

- Nem azért fizetik, hogy Cartert kiküldje, hanem azért, hogy rendbe tegye a rossz fogam. Amúgy meg, ha ő megy, akkor én is, egy másik fogorvoshoz..

A lány, már fordult meg, lépett az ajtó felé, mikor a doktor egy nagy sóhaj után szólt, hogy maradhat az állat. A cica végül az egész tömés alatt Leyla ölében volt. A végén amikor leugrott a székből, feldöntötte azt az asztalt amin a fogászati eszközöket tartották. Nem is kell mondani, hogy a lány azóta máshoz jár kezelésre.

Ezektől az emlékektől könny futott a lány szemébe, és még elszántabban kezdte keresni cicáját. Valahonnan messziről hangot hallott, hát arra felé kezdett szaladni. Alig telt bele pár perc, és megpillantotta Caroline-t, karján Carterrel. A lány nagyot sóhajtott, amikor megpillantotta Griffendéles társát, és rögtön oda lépett hozzá.

- Nagyon szépen köszönöm Caroline!-hálálkodott - Te meg büntetésben leszel!- az utolsó mondatot már macskájához intézte.

- Szerintem lépjünk le, mielőtt bárki meglátna minket!- mondta Leyla.

Ám mielőtt elindulhattak volna, patadobogás közelített feléjük, és megtorpanásra késztette a két bátor kis oroszlánt...

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Averay
Elsőéves
Elsőéves
avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2012. Jun. 15.

Karakter lap
Karakter háza: Griffendél
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Carter futása [Caroline Averay]   Szer. Jún. 20, 2012 10:31 pm


A cicával a karján keresgélte továbbra is Leyla-t. A tiltott rengeteg sötét és ijesztő hely volt. Minél hamarabb ki akart jutni innen de csak a Lánnyal együtt. Bellül remegett a lány, hogy a kis oroszlánt nem látja sehol.

Nem akarta elhagyni a helyét, mert bízott benne, hogy Leyla meghallotta. Carter kissé mozgolódott a lány kezében de az egyedül ez volt, ami megnyugtatta, Caroline-t, hogy legalább ő itt van vele. Nyugtalanul simogatta a cicát és várt tovább.

Már azon volt, hogy Leyla keresésére indul, mert biztosan nem halotta meg a kiabálását de szerencsére a távolban feltűnt a lány. Ennek nagyon megörült a kis vörös oroszlán és rögtön odasietett a lányhoz. Nagy kő esett le a szívéről nem tudja, hogy mitévő lett volna, ha nem találja meg. Minél hamarabb el akart tűnni a rengetegből most, hogy már Leyla is megvan már csak meg kellett úszniuk ezt a kis kalandot büntetés nélkül.

-Szívesen! -mondta, majd átnyújtotta a macskát a lánynak.
-Egyetértek, siessünk.- mondta és már el is indult előre, nem szeretett bajba keveredni.

De hírtelen a fák között patadobogásra lettek figyelmesek, ez megtántorította a két lányt.

-Most mit tegyünk? Fussunk vagy várjuk, meg míg ideér?- kérdezte szinte már suttogva Caroline.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leyla Davis
Ötödéves
Ötödéves
avatar

Hozzászólások száma : 86
Join date : 2012. Apr. 21.

Karakter lap
Karakter háza: Griffendél
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Carter futása [Caroline Averay]   Szer. Jún. 20, 2012 11:45 pm

A vér is meghűlt Leyla ereiben, amikor hallotta, hogy valami közelít feléjük. Tudta, hogy élnek az erdőben kentaurok, és azt is, hogy nem nagyon fogadják szívesen a látogatókat. Caroline-ra nézett, látta szemiben, hogy ő is fél. Te jó ég, mibe rángatta bele barátnőjét! Carter nyugtalanul fészkalódott a kezében, valószínűleg, ő is érezte, hogy a amilyen gyorsan csak lehet el kéne tűnniük.

- Szerintem inkább fussunk!- hangja remegett a félelemtől, de ez csak azért volt, mert Caroline-t féltette. Leyla csak elsős volt, nem tudta volna megvédeni barátnőjét, és ez összeszorította szívét- Nem lehetünk bent oylan mélyen, talán gyorsan kijutunk.

Meg sem várva a lány válaszát, kézen fogta és amilyen gyorsan csak tudott elkezdte kivonszolni az erdőből. Másik kezével Cartert tartotta, végig az járt az eszében, hogy elveszítheti azokat akik számára fontosak.

Igen a kis oroszlánnak fontossá vállt Caroline, végre lett egy barátja, hát mindent megtett annak érdekében, hogy ne essen semmi, baja, főleg, ha már miatta került ilyen helyzetbe..

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Averay
Elsőéves
Elsőéves
avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2012. Jun. 15.

Karakter lap
Karakter háza: Griffendél
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Carter futása [Caroline Averay]   Csüt. Jún. 21, 2012 1:48 am

Caroline nagyon félt. Tudta, hogy nem elegek arra, hogy megvédjék magukat, hiszen még elsősök. Nem akarta megvárni, amíg ideér a kentaur. Nem hitte, hogy ha szembe kerülnének vele, éppen megúsznák. Carter nagyon fészkalódott Leyla kezében ő is érezte a bajt. A léptek közeledtek, úgyhogy minél hamarabb el kéne hagyni a rengeteget.

A barátja jól döntött azzal, hogy a futást választották. Kézen fogta Caroline-t és futottak kifele a rengetegből amilyen gyorsan, csak tudtak. Félelem járta át testét, mert belegondolt abba, hogy már késő.

Futottak és látták már, hogy közel a cél. Aztán áttörtek a fák között, és kint találták magukat a napsütésben. Caroline nevetett nem nagyon tudta mért de nevetett valószínűleg az örömtől, hogy kijutottak.

-Ugye jól vagy?- kérdezte a lány aggódva barátjától mert annak tartotta.
-Ezt épphogy megúsztuk!- mondta nevetve majd kifújta magát.
-Jó nagy bajba kevertél minket.- monda a macskának majd megsimogatta.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leyla Davis
Ötödéves
Ötödéves
avatar

Hozzászólások száma : 86
Join date : 2012. Apr. 21.

Karakter lap
Karakter háza: Griffendél
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Carter futása [Caroline Averay]   Csüt. Jún. 21, 2012 2:28 am

Leyla örült, amikor idejében sikerült kijutniuk a rengetegből. Ezt Carolineon is látta, hiszen a kis oroszlán elnevette magát. Ettől a kislánynak is jó kedve lett, és boldogan mosolygott barátnőjére.

- Persze jól vagyok...

Látta, hogy a lány simogatja Cartert, ez csöppet sem volt ellenére, szerette, ha mások megszeretgetik cicáját. Viszont kissé elszomorodott..

- Ne haragudj, hogy ilyen bajba kevertelek.. Tudod Carter nem mindig ilyen, csak az az undok Mrs. Norris folyton zaklatja.

Nagyot sóhajtott, majd letette a földre a macskát, akinek már igazán nagyon mehetnéke volt. A cica egy elegáns ugrással a fűben termett, és elszaladt a tó felé. Leyla utánanézett, és meg is könnyebbült, hogy időben sikerült kihoznia a rengetegből.

- Nem ülünk le valahova?- kérdezte Carolinetól..

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Averay
Elsőéves
Elsőéves
avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2012. Jun. 15.

Karakter lap
Karakter háza: Griffendél
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Carter futása [Caroline Averay]   Csüt. Jún. 21, 2012 3:06 am

Caroline nagyon boldogvolt, hogy épp bőrrel megúszták és még rajta se kapták őket, hogy a tiltott rengetegbe voltak. Szerencsére Leyla is jól volt és vele együtt mosolygott.

-Nem haragszom és megértem a helyzetet. Csak egy kicsit veszélyes helyet választott Carter a menekülésre de örülök, hogy mindannyian megúsztuk a hajszát.- mondta a kis griffendéles ugyan olyan jókedvvel, mint eddig. Akármi történik Caroline jókedvét, sohasem lehet, letöri.

Leyla elengedte Carter-t és a cica már futott is a tó felé. Aranyos cica volt és sajnálta Caroline, hogy ilyen kalamajkát kellett átélnie, hiszen látszott rajta, hogy nem fiatal.

-De. Mondjuk arra a padra?- válaszolta és ujjával rámutatott egy közelben lévő kőpadra. Majd karon fogta a lányt és elkezdte finoman húzni a pad felé.

-Hány éves Carter és mióta van veled?- érdeklődött Caroline.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leyla Davis
Ötödéves
Ötödéves
avatar

Hozzászólások száma : 86
Join date : 2012. Apr. 21.

Karakter lap
Karakter háza: Griffendél
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Carter futása [Caroline Averay]   Csüt. Jún. 21, 2012 5:26 am

Caroline belegyezett, hogy leüljenek, és a lány finom egy közeli padhoz húzta Leylát.

- Hát igazából azóta velem van, mióta megszülettem. Szóval akkor már egy tizenegy éves macska.... Ezért is aggódtam annyira, amikor a Tiltott Rengetegbe rohant..

A lány a cipője orrát kezdte nézni, és az járt asz eszében, hogy Carter tényleg nagyon idős macska már. Egy kicsit elszomorodott, mert tisztában volt vele, hogy valószínűleg hamarosan el kell válniuk egymástól. Elméjét ismét elöntötték a szebbnél szebb emlékek. Például a hatodik születésnapján a macska ráugrott a születésnapi tortájára. Akkor nagyon mérges volt, duzzogott is egy ideig, de ma már inkább viccesnek találta.

Egy aprócska könnycsepp jelent meg a lány szemének sarkában, de gyorsan letörölte, hogy Caroline ne vegye észre. Leyla nem szerette, ha elérzékenyült, senkinek sem szokott mesélni érzéseiről, és úgy vélte, hogy ez így van rendjén. Senkinek sem nyílt meg eddig, még nagyon az anyjának sem. Ám valamit még is érzett ebben a lányban, ami arra késztette, hogy jobban kitárulkozzon neki.

De még mielőtt bármit is is mondhatott volna, Caroline megszólalt...

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Averay
Elsőéves
Elsőéves
avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2012. Jun. 15.

Karakter lap
Karakter háza: Griffendél
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Carter futása [Caroline Averay]   Csüt. Jún. 21, 2012 10:53 am

Leültek a kőpadra és Leyla válaszolt Caroline út közben feltett kérdésére.

-Meg tudom érteni az aggódásod, hisz amióta az eszedet tudod veled volt Carter és ezért nagyon, kötődsz hozzá.- mondta nagy együttérzéssel a lánynak.

Caroline elgondolkodott neki nevelőszülei sosem engedték, hogy állatot tartson midig találtak rá valami kifogást, hogy éppen mérnem kaphat egy kiskutyát vagy egy kismacskát vagy bármi más állatot. Pedig mindennél jobban vágott egy kisállatra. Nem sok barátja akadt a muglik között ezért legalább egy háziállat jót tett volna neki, és nem érezte volna magát annyira magányosnak. Ezért örült annyira, amikor kiderült, hogy lehet egy baglya itt Roxfort-ban.
Ezért kötődik annyira a kis szárnyas jószághoz.

Gondolataiból az zökkentette ki, hogy meglátott egy kis könnycseppet kicsordulni Leyla szeméből. Caroline nem akart tapintatlan lenni de tudta, hogy az öregedő cica miatt érzékenyült el. Hiszen vele volt élete minden egyes pillanatában. A kis oroszlán is elérzékenyült, mert nem sokan voltak vele, amikor kiderült a szüleiről a hír és ez fájt neki. Nem szeretett erre visszaemlékezni de valahogy most felszakadt benne az emlék.

-Ha bármit nyomja a lelkedet nyugodtan, mond el, megígérem, nem adom tovább. Tudom milyen nehéz egyedül lenni a bajban.- mondta őszintén Caroline.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leyla Davis
Ötödéves
Ötödéves
avatar

Hozzászólások száma : 86
Join date : 2012. Apr. 21.

Karakter lap
Karakter háza: Griffendél
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Carter futása [Caroline Averay]   Pént. Jún. 22, 2012 2:30 am

Leyla még jobban elérzékenyült Caroline szavai hallatán. Nem akart hinni a fülének. Vele eddig még senki nem volt ilyen kedves. Soha. A lány szavai szívéig hatoltak, és agya hiába utasította hallgatásra, valahogy előtörtek belőle a szavak.

- Tudod, nem nagyon szeretek másnak beszélni.. úgy igazából semmiről. Tulajdonképpen azért, mert soha nem volt barátnőm. Csak Carterre számíthattam, és mivel ő már elég öreg, attól félek, hogy elveszítem az örök barátomat....- ismét egy újabb könnycsepp jelent meg a lány szemében, de most nem törölte le, hagyta had folyjon végig az arcán.

A kis oroszlán hangja nem remegett, azon az egy csepp könnyen kívül semmi más nem mutatta, hogy a lány szomorú. Leyla kitépett egy szál füvet, és azzal babrált. Majd továbbra is a cipőjének mondva folytatta:

- Ennyit még soha nem beszéltem másnak magamról, az érzéseimről. Olyan furcsa megbízni valakiben. De úgy érzem, hogy te a barátom vagy, de javíts ki, ha ez nem így van...- mondta, majd egy hamiskás mosollyal ismét a lányra nézett..

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Carter futása [Caroline Averay]   

Vissza az elejére Go down
 
Carter futása [Caroline Averay]
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Caroline szobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
RRPG - Roxfort forum RPG :: Karakterek területe (IC) :: Roxfort :: Kastély :: Udvar-
Ugrás: