HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
A chat OOC terület, ne a karakterek nevében írjatok!
Latest topics
» Cserehirdetések~ ^^
Szomb. Nov. 24, 2012 6:29 am by Dory Karen

» Halloween bál [NYITVA! - esemény nyitó téma]
Kedd Nov. 13, 2012 8:57 am by Sebastian Gopher

» soha ne mond, hogy soha. [NYITOTT, MINDENKI~]
Szomb. Okt. 27, 2012 10:28 pm by Leyla Davis

» Venita Garland - Mardekár [5]
Hétf. Okt. 22, 2012 7:20 am by A JuNko

» Halloween álarcos bál!
Szomb. Okt. 20, 2012 8:58 am by A JuNko

» Dory Karen - Griffendél [5]
Szer. Okt. 17, 2012 4:18 am by A JuNko

» Karakter lap!
Szomb. Okt. 13, 2012 10:18 am by A JuNko

» Az igénylésről
Szomb. Okt. 13, 2012 10:06 am by A JuNko

» KÖSZÖNTSÜK AZ ÚJ PREFEKTUSOKAT!
Vas. Szept. 30, 2012 6:51 am by A JuNko

A Staff
Affiliates
Cserét szeretnél? Kérj a Chatben!

Share | 
 

 Aki felugrik az égbe, nagyot zuhanhat, de meglehet, hogy repülni fog. [Seebastiann!]

Go down 
SzerzőÜzenet
Serena Anna Holloway
Hetedéves
Hetedéves
Serena Anna Holloway

Hozzászólások száma : 46
Join date : 2012. Jun. 15.

Karakter lap
Karakter háza: Hollóhát
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Aki felugrik az égbe, nagyot zuhanhat, de meglehet, hogy repülni fog. [Seebastiann!]   Szomb. Júl. 07, 2012 10:43 am

Serena, mint mindig ha volt egy kevés szabadideje, ismét a kviddicspálya felé vette az irányt. Szeretett Tűzvillámját és a nagy, labdákat tartalmazó ládát magával hozta, de aznap elsősorban nem a gurkók püfölését tervezte, hanem a repüléstechnikáján akart kicsit javítani. Persze minden szerénytelenség nélkül elmondhatta magáról, hogy remek seprűlovas volt, de gyakorolni azt sosem ártott.

Persze furcsa lehetett, hogy csapatukban egy lány is betölti a terelő szerepét, de Serena ütései nem voltak rosszabbak egy megtermett fiúétól. Persze szívesen lecserélte volna a posztját mondjuk fogó vagy hajtó posztra (nem egyszer rándult vagy húzódott meg a karja), de a csapata érdekében kénytelen volt terelőt játszani - egyszerűen nem akadt másik ember, aki megfelelt volna.

A ládát a pálya szélén hagyta, majd felszállt, és tett pár bemelegítő kört. Nem is volt ennél csodásabb dolog, Ser igazán otthon érezte magát a levegőben. Viszont hamar meg kellett állnia, mert érezte hogy összekötött haja igencsak meglazult. Kicsit bosszúsan állt neki, hogy újra összekösse, de - mivel olyan ügyetlen volt - leejtette a hajgumit. (Hogy lehet egy amúgy ilyen bénácska lány jó kviddicsben?)

Serena vigyorogva kapott az alkalmon, hogy fogót játszhasson, és rögtön zuhanórepülésbe fordította seprüjét. Mindjárt megvan... mindjárt... mindjárt... Te jó ég, ki tud jönni időben a zuhanásból...?

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sebastian Gopher
Hetedéves
Hetedéves
Sebastian Gopher

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2012. Jun. 17.

Karakter lap
Karakter háza: Hugrabug
Vérstátusz: Mugliszületésű

TémanyitásTárgy: Re: Aki felugrik az égbe, nagyot zuhanhat, de meglehet, hogy repülni fog. [Seebastiann!]   Szomb. Júl. 07, 2012 9:06 pm

Sebastian szemöldök ráncolva ballagott a kviddics pálya felé. Mélyen a gondolataiba merült, és ha lett volna valaki aki arra jár, hallani vélhette volna a "fogaskerék csikorgást".

Nagy gondban volt a Hugrabugosok kviddics kapitánya, már hetek óta törte a fejét valami nagyon ütős taktikán, de semmilyen ötlete nem volt, és amikor egy jó idea volt éppen születőben, akkor másik kötelessége a prefektusság rendszerint közbeszólt. Ezért aztán elhatározta, hogy egy kicsit kimenekül a pályára, hátha ott zavartalanul ötletelhet.

Vállán a kissé viharvert Nimbusz 2000-esével éppen belépett a pályára, mikor töprengéséből kizökkentette valami amit csak perifériásan látott. Elsőre csak az esett le neki, hogy rettentő gyors ez a valami. és hogy esik.
Aztán egy pillanattal később, mikor jobban szemügyre vette a zuhanó valamit, megállapíthatta hogy az a Hollóhátasok csapatkapitánya Ser.

Megállt, úgy figyelte az eszeveszett zuhanórepülést. Megállapította hogy ő már elkezdett volna lassítani, bár mint őrző, neki nem kellett hozzászoknia az ilyen zuhanórepülésekhez, és tavaly sem kellett túl sok ilyet csinálnia, amikor hajtó poszton játszott.

Eszébe jutott, hogy Serena vajon miért nem csapata fogójaként repül, hiszen nagyon jó a repülési technikája, és az alkata is megfelelő lenne.
Eközben egyre feszültebben várta, hogy mi lesz a lány mutatványának vége.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Serena Anna Holloway
Hetedéves
Hetedéves
Serena Anna Holloway

Hozzászólások száma : 46
Join date : 2012. Jun. 15.

Karakter lap
Karakter háza: Hollóhát
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Aki felugrik az égbe, nagyot zuhanhat, de meglehet, hogy repülni fog. [Seebastiann!]   Vas. Júl. 08, 2012 6:46 am

Még jó, hogy hülyéké a szerencse. Már csak pár méter választotta el a becsapódástól, amikor végre sikerült megkaparintani a fekete hajgumiát. Az már más téma volt, hogy milyen szerencsétlenül sikerült kijönni a zuhanásból. Nos, még a legnagyobb jóindulattal sem lehetett a Vronszkij-műbukáshoz hasonlítani. Legalább nem halt meg.

A talajtól kicsit több mint egy méterre, fejjel lefelé lógva, de legalább diadalittasan kapaszkodott Tűzvillámjába. YES! Aztán persze megelégelte a csimpaszkodást, és - nem pont úgy ahogy eltervezte, sőt, egyáltalán nem úgy -, sikerült landolnia, a szebbik felén. Ami nem volt épp kellemes, de legalább nem csúcssebességgel csapódott bele a pálya selymes füvébe.

Szóval kicsit sajgó hátsóval, de roppant elégedetten látott neki, hogy összekösse a haját. Nem szerette, ha repülés közben belelógott a szemébe. Amúgy pedig nem kellett aggódnia, hiszen senki sem látta bénázását.

Tényleg, senki. A frászt.

Ser kék szemei szórakozottan pásztázták a környéket, miközben sikerült szoros lófarokba kötni szőke fürtjeit, és akkor, meglátta pont azt az embert, akit akkor nem akart. Mert Seb a Hugrabug csapatkapitánya volt, és most, őt, a Hollóhát csapatkapitányát láthatta BÉNÁZNI. Ez is csak az ő szerencséje volt. De semmi gond, majd úgy tesz mintha direkt csinálta volna. És Sebastian majd beveszi, persze.

- Micsoda meglepetés, Seb! - kiáltott a fiúra, továbbra is a földön ücsörögve. - Mondd csak, mégis mióta vagy itt? - Azért azt nem ártana tudnia, igen...

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sebastian Gopher
Hetedéves
Hetedéves
Sebastian Gopher

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2012. Jun. 17.

Karakter lap
Karakter háza: Hugrabug
Vérstátusz: Mugliszületésű

TémanyitásTárgy: Re: Aki felugrik az égbe, nagyot zuhanhat, de meglehet, hogy repülni fog. [Seebastiann!]   Hétf. Júl. 09, 2012 7:44 pm

Sebből majdnem kitört a nevetés, mikor meglátta a lány egyedi landolását. De úgy érezte nem lenne fair ha kinevetné, hiszen a manővere előtte levő részei kis csiszolással elérhetnék a bravúros szintet is.

Mikor a lány körbepásztázó pillantása rávetült, egy pillanatra láthatta az arcán, hogy körülbelül úgy hiányzott neki a nézőközönség mint púp a hátára....

A lány kérdése hallatán kicsit elgondolkodott... Vajon mi lenne a helyes válasz?
- Részemről a szerencse, hölgyem.- mondta és kicsit meghajtotta felső testét, mint egy igazi nemes.-Nem túl régóta vagyok itt, csak körülbelül félúttól láttam a dolgot, és be kell vallanom hölgyem,- kicsit mélyebbre, hivatalosabbra torzította a hangját, és rettentő komoly fejet vágott- ámulatba ejtett, fogóhoz méltó vakmerősége.
Aztán elvigyorodott, és hozzá tette:
- Mi lenne ha cikesz vadászatosat játszanánk? Az fejleszti a repüléstechnikát. És mondjuk a vesztes fizet egy vajsört a legközelebbi Roxmortsi hétvégén a győztesnek.

Elsősorban nagyon jónak tartotta saját ötletét, mert tényleg hasznos lett volna, igazándiból lehet hogy röpködés közben végre sikerül majd valami használhatót is kiötlenie a csapattaktika ügyében. Másodsorban nagyon remélte hogy ezzel a kis témaváltással segít a lány zavarán. Nem akarta kicikizni, mert nem is olyan régen Ser sem nevette ki mikor balfék volt Átváltoztatástanon, amiért nagyon hálás volt neki.

-Na mit szólsz?-nézett kérdő tekintettel a lányra, és odanyújtotta a kezét a Hollóhátasnak, hogy segítsen neki felkelni a fűből.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Serena Anna Holloway
Hetedéves
Hetedéves
Serena Anna Holloway

Hozzászólások száma : 46
Join date : 2012. Jun. 15.

Karakter lap
Karakter háza: Hollóhát
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Aki felugrik az égbe, nagyot zuhanhat, de meglehet, hogy repülni fog. [Seebastiann!]   Kedd Júl. 10, 2012 6:28 am

Serena nem tudta megállni, hogy ne nevessen Sebastian bohóckodásán. A kis versengésük ellenére kedvelte a fiút, mindig olyan vidám volt, Ser pedig szerette a vicces embereket.
- Nos, kénytelen voltam megmenteni a hajgumim életét - válaszolt tettetett komolysággal, ami nehéz volt, mert nevethetnékje még nem múlt el. Azért magában elkönyvelte, hogy gyakorolni fogja a zuhanórepülést. Nem csak azért, hogy máskor ne süljön fel, hanem azért is, mert nagyon izgalmas volt a dolog. Talán, egyszer, ha lesz olyan szerencséje, majd játszhat fogót.

Seb cikeszes javaslatára elvigyorodott.
- Benne vagyok - bólintott, majd engedte hogy a fiú segítsen neki feltápászkodni. Egy apró csontropogtatós nyújtózkodás után azért hozzátette: - Szeretem a vajsört, pláne ha mások fizetik.
Ser már amúgy is régen kergette a kis arany labdát, mostanában új taktikák kiötlését és az ütései fejlesztését erőltette, már amennyire volt ideje az ilyesmire. Most pedig, hogy lesz ellenfele, sokkal szórakoztatóbbnak ígérkezik a dolog.

Egy utolsó vigyort villantott Sebre, majd a láda felé vette az irányt. Óvatosan kinyitotta, felkészülve arra hogy az előző használó nem szíjazta le rendesen a gurkókat (volt már szerencséje ilyenhez), de aggodalma feleslegesnek bizonyult: a vasgolyók tehetetlenül vergődtek a szíjak szorításában. Serena kinyitotta a cikeszt tároló kis rekeszt, csupán egy aranyos villanás jelezte, hogy az apró labda kiszabadult.
- Adjunk neki pár perc egérutat. - intézte szavait újra a fiúhoz, majd magához vette szeretett Tűzvillámját. - Aztán ne számíts kegyelemre, igazából fogónak születtem, csak még titkolom. - viccelődött.

[szerintem használjuk kockát, hogy igazságosak legyünk. Van is ötletem, hogyan. ^^
Kétszer kelljen dobni.
Az első dobást határozza meg, hogy meglátjuk-e a cikeszt, ezt mondjuk címkézzük "keresés" címkével. Dobjunk az ötven oldalú kockával, a sikeres keresés pedig legyen:
10-15, 30-35, 50-55
A második dobás a cikesz elkapása, ami legyen húsz oldalú kockával. A sikeres dobás:
3, 7, 13, 15, 16
Mindegyik kockával egy dobás. Jó játékot Sügér <3.]

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sebastian Gopher
Hetedéves
Hetedéves
Sebastian Gopher

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2012. Jun. 17.

Karakter lap
Karakter háza: Hugrabug
Vérstátusz: Mugliszületésű

TémanyitásTárgy: Keresés   Vas. Júl. 22, 2012 12:56 pm

Szóval egy hajgumiért...nem semmi...- gondolta magában Seb. Aztán jót nevetett Serena megjegyzésén a potya vajsörről.
-Remélem azért akkor sem esik rosszul, ha másnak fizeted.- csipkelődött még egy kicsit, miközben a lány kieresztette a kis aranylabdát.
Helyeslően bólintott a várakozás említésére. Addig is kicsit bemelegített, mert ugyebár nem kéne lesérülni a kviddics szezon előtt.
Aztán mikor már úgy vélte elég idő telt el, fel pattant a seprűjére.
-Akkor kezdjünk neki!- kiáltotta széles vigyorral, és elkezdett feljebb emelkedni, hogy megtegye az első pásztázó körét a pálya felett. Közben erősen meresztette a szemét, hogy meglássa, ha a napfény megcsillan a kis aranygolyóbison.
Lassan körözött, de tudta hogyha egyszerre látják meg a cikeszt, akkor Ser a Tűzvillámjával gyorsabban ér oda mint ő a leharcolt oly sok mindent megélt Nimbuszával.
Néha nyolcasokat, cikk-cakkot és hurkokat is írt a levegőbe és egyre jobban felvillanyozódott, mint mindig amikor seprűre ülhetett.
No de,-gondolta magában- koncentráljunk a cikeszre!

Sebastian Gopher carried out 1 launched of one Ötven oldalú (Image not informed.) :
46


_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Serena Anna Holloway
Hetedéves
Hetedéves
Serena Anna Holloway

Hozzászólások száma : 46
Join date : 2012. Jun. 15.

Karakter lap
Karakter háza: Hollóhát
Vérstátusz: Félvér

TémanyitásTárgy: Re: Aki felugrik az égbe, nagyot zuhanhat, de meglehet, hogy repülni fog. [Seebastiann!]   Szomb. Júl. 28, 2012 6:34 am

Kis idő után Seb felpattant a seprűjére, Serena pedig vigyorogva követte a példáját. Az ő Tűzvillámja kicsivel gyorsabban emelkedett a magasba, de a szőkeség tudta, hogy ez nem jelent semmit: egy gyors seprű valóban előny volt, de a cikesz megkaparintása ennél sokkal több mindentől függöt. Sajnos nem tudhatta, hogy Seb hogy áll a cikesszel, hiszen egyikük sem fogót játszott a csapatukban.

Serena figyelmét a kis aranylabdára koncentrálta, de azért arra is jutott ideje, hogy megpróbálja Sebastiant megakadályozni. Időnként egy bukfenccel elállta az útját, vagy hirtelen felgorsított, hogy a fiú azt higgye, hogy meglátta a cikeszt.

Ami egész jól elbújt. Ser mindenképp nyerni akart.
- Gopher, szerintem fél tőled a cikesz, mert úgy elbújt... - vigyorgott a lány, de ekkor mintha valami megcsillant volna... Ser azonnal irányba fodította Tűzvillámját.

Keresés:
Serena Anna Holloway carried out 1 launched of one Ötven oldalú (Image not informed.) :
13
Cikesz elkapása:
Serena Anna Holloway carried out 1 launched of one Húsz oldalú (Image not informed.) :
12

[egy posztban dobj kétszer! Ha az első dobás, a keresés sikeres, akkor érvénybe lép a második dobás. Ha az is sikeres, akkor megvan a cikesz. :]

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sebastian Gopher
Hetedéves
Hetedéves
Sebastian Gopher

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2012. Jun. 17.

Karakter lap
Karakter háza: Hugrabug
Vérstátusz: Mugliszületésű

TémanyitásTárgy: Re: Aki felugrik az égbe, nagyot zuhanhat, de meglehet, hogy repülni fog. [Seebastiann!]   Csüt. Aug. 09, 2012 5:53 am

[Bocsesz, Smile innentől akkor ehhez tartom magam...]

Seb feszülten pásztázta a pálya légterét, közben pedig szemmel tartotta Serenát aki fürgén manőverezett fel-alá, és néha meg mert volna rá esküdni hogy a lány meglátta a cikeszt. Szerencsére eddig még úgy látszik, csak cselekkel volt dolga.
A Hugrabugos sem volt rest, ide-oda száguldozott, cikkcakkban, körbe körbe, néha egészen magasan, néha kicsit lejjebb ereszkedve.
A Hollóhátas megjegyzésére elnevette magát, aminek következtében majdnem lefordult a seprűéről. Na nem azért mert annyira nevetett volna, hanem mert a sebességéből nem vett vissza, a szája nyitva volt, egy bogár meg éppen arra tévedt. Tizenöt másodpercnyi hangtalan fuldoklás után, újra életképesnek érezte magát. A lány mellett elröppenve, pökhendi grimasszal így válaszolt:
- Ezen nem vagyok meglepődve, Holloway kisasszony. Hiszen rólam minden cikesz tudja hogy ha nem bújik el esélye sincs.- majd szélesen elvigyorodott, és visszatért az arany golyó utáni bősz kutatáshoz.

Keresés:
Sebastian Gopher carried out 1 launched of one Ötven oldalú (Image not informed.) :
9

Elkapás:
Sebastian Gopher carried out 1 launched of one Húsz oldalú (Image not informed.) :
7

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Aki felugrik az égbe, nagyot zuhanhat, de meglehet, hogy repülni fog. [Seebastiann!]   

Vissza az elejére Go down
 
Aki felugrik az égbe, nagyot zuhanhat, de meglehet, hogy repülni fog. [Seebastiann!]
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
RRPG - Roxfort forum RPG :: Karakterek területe (IC) :: Roxfort :: Kviddics pálya :: Kviddics szabad játék-
Ugrás: