HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
A chat OOC terület, ne a karakterek nevében írjatok!
Latest topics
» Cserehirdetések~ ^^
Szomb. Nov. 24, 2012 6:29 am by Dory Karen

» Halloween bál [NYITVA! - esemény nyitó téma]
Kedd Nov. 13, 2012 8:57 am by Sebastian Gopher

» soha ne mond, hogy soha. [NYITOTT, MINDENKI~]
Szomb. Okt. 27, 2012 10:28 pm by Leyla Davis

» Venita Garland - Mardekár [5]
Hétf. Okt. 22, 2012 7:20 am by A JuNko

» Halloween álarcos bál!
Szomb. Okt. 20, 2012 8:58 am by A JuNko

» Dory Karen - Griffendél [5]
Szer. Okt. 17, 2012 4:18 am by A JuNko

» Karakter lap!
Szomb. Okt. 13, 2012 10:18 am by A JuNko

» Az igénylésről
Szomb. Okt. 13, 2012 10:06 am by A JuNko

» KÖSZÖNTSÜK AZ ÚJ PREFEKTUSOKAT!
Vas. Szept. 30, 2012 6:51 am by A JuNko

A Staff
Affiliates
Cserét szeretnél? Kérj a Chatben!

Share | 
 

 Tétlenség [ Ezio Auditore!!]

Go down 
SzerzőÜzenet
Tomo Itagaki
Hatodéves
Hatodéves
avatar

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2012. Jul. 11.

Karakter lap
Karakter háza:
Vérstátusz:

TémanyitásTárgy: Tétlenség [ Ezio Auditore!!]   Hétf. Júl. 30, 2012 12:58 am

Tomo miután végzett egy házidolgozatával, kicsit megkönnyebülten nyújtózott egyet a klubbhelységben. Teleírt három pergament, talán kissé túlzásba vitte, de úgy érezte, hogy minden fontos évszámot leírt. Úgy gondolta, hogy Binns professzor megint megelégedhet vele, ez már csak természetes. Mindig mindent próbált tökéletesen leírni, figyelt, hogy semmi se kerülje el a figyelmét. Alaposan kidolgozott pergamenjeit óvatosan a táskájába süllyesztette, majd átnézte az órarendjét, hogy kiderüljön van-e még megoldatlan feladata. Kicsit csodálkozva látta, hogy mindene ben van fejezeve, az egy dolog, hogy időben elkészít mindent, de azthitte van még olyan ami esetleg kimaradt. Nyújtózott még egyet, mire a háta hatalmasat roppant. Körbenézett a klubbhelyiségben, hátha feltűnik valahol Alana göndör hajkoronája, de sajnos nem, és rajta kívül csak pár felsőbb éves beszélgetett egy eldugott sarokban. Sóhajtott egyet, majd miután a táskáját elvitte a hálókörletébe, hogy letegye, esetlenül nyúlt végig az ágyon. Közben folyton gondolkozott, hogy hátha van-e egy elmaradt dolgozat, vagy hasonló, de nem. Minden kész volt, és a fiú vállára egyszeriben hatalmas tétlenség szakadt. Arra jutott, hogy sétál egyet, talán találkozik a kis sassal az egyik folyosón. Unalmasan bóklászott, és közben a festményeket bámulta. Némelyik a átment a másikhoz, hogy ott sutyorogjanak, amikor a fiú elhaladt a keret előtt. Tomo már megszokta ezt a három év alatt, hiszen mindig is tudta, hogy arról beszélnek, hogy a szeme ferde, és hogy ázsiai. Különösebben nem zavarta, sőt néha még el is mosolyodott amikor kínainak titulálták. Egyre csak rótta a folyosókat, amikor az egyik lépcső hirtlen megállt. Csodálkozva nézett körbe, és látta, hogy nincs egyedül...

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ezio Auditore
Elsőéves
Elsőéves
avatar

Hozzászólások száma : 2
Join date : 2012. Jul. 28.
Age : 21

TémanyitásTárgy: Re: Tétlenség [ Ezio Auditore!!]   Hétf. Júl. 30, 2012 6:33 am

Ezio elnyűtten feküdt az ágyában. Hosszasan gondolkodott a nap eseményein. Igazából semmi izgalmas nem történt, szóval nem tudott min gondolkodni. Gyorsan átfutottak gondolatai az agyán. Új volt még itt és nem szokta meg ezeket a mágikus dolgokat; nem elég, hogy az emberek tudnak varázsolni, de még az iskola is él; magától mozgó lépcsők, beszélő fotók, éjjelente folyosókon rohangáló szellemek... vagy mik. Tudta, hogy nem lesz egyszerű ezeket a dolgokat egyik napról a másikra a paranormálisból a mindennapos kategóriába áthelyezni. Nézte a plafont és gondolkozott. Hogy is kerültem én ide? - Sok minden volt amit nem értett. Egy ideig még filózott, majd hozott egy remek döntést:
- Ideje megismerni a környezetem! Elvégre itt fogok élni egy darabig! - még ki sem mondta a mondat végét de már az ajtó kilincsét ragadta meg, és ugyanazzal a lendülettel maga felé rántotta. Néhány folyosóval és festménnyel arrébb az önműködő lépcsőházba érkezett.
- Oké, sikerülni fog! - biztatta magát. Körbenézett: több millió kis élőfotót és fele annyi lépcsőt látott. Majd mikor az egyik épp megállt előtte, felugrott és futott a következő csomópontig. Innen még jobban belátta a lépcsőházat. Meglátott egy fekete hajú fiút? aki épp sétált és a fotókat nézegette. Látta, ahogy a fiú körbenéz és megakad a szeme rajta. Miért pont rám néz?-gondolkodott idegességében, sosem szerette ha rá összpontosul a figyelem. - Na, mindegy most már nincs vissza út, és amúgy sem árt ha barátokat szerez.
Lassan, vagyis ahogy a lépcsők engedték átnyargalt. Látta, hogy a sok ember a fotón mind őt nézik, ettől csak még idegesebb lett. Hallotta is, hogy valamit sutyorognak, de azt már nem értette. Mire felészlelt már vele szemben állt és méregették egymást. Fekete haj, mandulavágású szemek, valahonnan a közel-keletről érkezett talán? Mindegy, kit érdekel! -ez a gondolatmenet fél pillanat alatt átrohant az agyán és erőt merített. Nem volt az a túl nagy barátkozó típus...próbaszerencse!
- Hali! Ezio vagyok és egy kicsit új vagyok errefelé, szóval nem jönne rosszul egy idegenvezető.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.japan.animelap.hu
Tomo Itagaki
Hatodéves
Hatodéves
avatar

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2012. Jul. 11.

Karakter lap
Karakter háza:
Vérstátusz:

TémanyitásTárgy: Re: Tétlenség [ Ezio Auditore!!]   Szer. Aug. 01, 2012 11:12 pm

Tomo egy szőke hajú elsőst pillanott meg, aki őt kezdte bámulni. Érezte ahogy végigméri, és egy ideig a szemeit nézi. Egy picit megborzongott, utálta, ha ilyen sokáig bámulják. Meg szólította a szőke, sőt idegenvezetést kért tőle! Mit várt? Amint elindul az átkozott lépcső, előkap egy mikrofont, és körbevezeti az iskolában meg a birtokon? Tomo csak csodálkozva meredt egy ideig Eziora, majd nagyot sóhajtott, leült egy fokra, hátát a hideg korlátnak vetette, és egy portréalakot kezdett bámulni, akit szemlátomást nagyon érdekelt a fiúk beszélgetése. A lépcső konokul egy helyben maradt, mintha csak azt akarta volna, hogy Tomo válaszoljon az idegen elsősnek. Sóhajtott egyet, a pár fokkal lejebb állóra nézett és unottan megszólalt.

- Te idegenvezetést kérsz tőlem? Az ott a fal...azok képek a falon...ez meg egy lépcső, ami úgy tűnik nem akar elindulni...- mondta rosszmájúan- Sok dolgom van, úgyhogy keress mást- füllentette.

Egy ideig csak ült, és az alakokat nézte, akiknek nem tetszett a fiú gúnyos válasza. Összesúgtak, mutogattak rá, és jobban figyelni kezdtek, hogy a következő ilyen mondatot gyorsan elmondhassák a másiknak. Ez bosszantotta, majd egy lusta mozdulattal fejét ismét Ezio felé fordította.

- Tomo Itagaki vagyok. Hollóhát. Te melyik házba jársz?

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Tétlenség [ Ezio Auditore!!]   

Vissza az elejére Go down
 
Tétlenség [ Ezio Auditore!!]
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
RRPG - Roxfort forum RPG :: Karakterek területe (IC) :: Roxfort :: Kastély :: Folyosók-
Ugrás: